kasownik121@interia.pl 0 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Siemka , mam prośbę .Pomóżcie mi dobrać jakiś ciekawy stuff na 08/09 tak do 200 złAha , nie wchodzą w rachubę sklepy internetowe .P.S.Mieszkam W Łodzi ... xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Czyli co wchodzi w gre markety jak tak to ci nie pomożemy chyba że ceny hurtowe jakieś firmy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 kasownik jedyne w miarę pewne ceny fajerwerków ze sklepów w Łodzi to tylko Biedronka. Bo hurtownie w Łodzi są strasznie drogie więc od razu na wstępie nie warto iść do nich. Na razie dam ci taki plan z Biedronki:Sfinx - 25złMoździerz - 25złKung fu X2 - 16złArctic - 8złHot - 8z--------------------------razem: 72złpozostałem 128zł zostały by na resztę hipermarketów, ale z innymi to musimy poczekać na ich gazetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kasownik121@interia.pl 0 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Ok Narazie dzięki , ale nie jestem pewien czy w tym roku będą Arctic i Hot , ale zobaczymy.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kasownik121@interia.pl 0
Siemka , mam prośbę .
Pomóżcie mi dobrać jakiś ciekawy stuff na 08/09 tak do 200 zł
Aha , nie wchodzą w rachubę sklepy internetowe .
P.S.
Mieszkam W Łodzi ... xD
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi