Bartekeuro 65 Opublikowano 17 Listopada 2008 Proste pytanie:W czym wynosicie wasze prochy , na dwor jesli macie tego naprawde sporo :?: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja w tym roku będe na działce na sylwestra i fajerwerki zawioze quadem (brat mi uspawał przyczepe xD) i wszystko na raz zamiast kilka kursów :razz: Cytuj
Urich 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Rok temu, nosiłem w folji po "goliacie", a w tym sie zobaczy ^^ Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 W tamtym roku w kartonach sporych, niektórzy jak zobaczyli te kartony to myśleli że to wielkie wyrzutnie :mrgreen: :lol: Cytuj
sp323013 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Na początku tematu gdzie trzymacie wszyscy pisali w czym wynoszą. Ja nigdy nie biorę wszystkiego naraz dlatego wynoszę w rękach (wyrzutnie, rakiety) i w kieszeniach różne pierdółki. Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 17 Listopada 2008 Ahhh ten niesamowity moment wynoszenia stuffu... Zapakowałem wszystko w dwa wory i samemu ładnie wyniosłem. W tym roku być może będę już potrzebował czyjeś pomocy. :twisted: Cytuj
redzik 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja wynosze w rękach troche tata weźmie, troche wujek i jakos to jest Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 ja rakiety i pierdołki wynoszę w dużych reklamówkach ... wyrzutnie w kartonach Cytuj
ratefi 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja w niczym nie wynoszę, biorę w ręce i idę na podwórko strzelać bo mam dosłownie przed klatką, w tym roku to pewnie będe po kilkanaście razy wychodził. Nie dam rady wszystkich rakiet wziąć ale tak po 3-4 naraz to spokojnie Wyrzutnie to pojedynczo, chyba, ze jakieś małe są to po dwie. Cytuj
Macio1994 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja wynosiłem zawsze w reklamówce ale w tym roku będę musiał w torbie podróżnej :grin: [ Dodano: 2008-11-17, 20:30 ]Ja wynoszę w torbie podróżnej heh Cytuj
michalq 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 ja w tamtym roku w 3 reklamowkach z netto, teraz bede potrzebowal ich z 10 Cytuj
jano 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 A ja nie wiem jak to będzie, bo ja idę strzelać ok. 700 metrów od domu, a mój stuff będzie duży :lol: we trzech uniesiemy, ja mój kolega i jego Tata ;D Cytuj
Bartekeuro 65 Autor Opublikowano 17 Listopada 2008 W poprzednim roku z kuzynem w dwie duze torby + POMOC ze strony kuzyna rodziców bo bylo tego tyle jak polączylismy nasze Fajerwerki.W tym roku jeszcze nie wiem. :razz: Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 18 Listopada 2008 ja wyniosę trochę w rękach a trochę w reklamówkach i oczywiście po kieszeniach Cytuj
Kixlox093 0 Opublikowano 18 Listopada 2008 Ja wynoszę petardy/art.różne/małe rzymskie/ itp,itd to w pudełku po butach rakiety/większe rzymskie/ to w opakowaniu z jakiegoś zestawu a wyrzutnie w torbie EKO :mrgreen: No i dużo po kieszeniach :grin: petard itp Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 18 Listopada 2008 Jeśli mi starzy pozwolą na necie zamówić to pewnie cały kartonwyniose i będe strzelać xD a jakieś zabawki typu żuki achtungi to jak zwykle w reklamówce Cytuj
Sasek62 0 Opublikowano 18 Listopada 2008 Torba podróżna, lub plecak, zobaczę, w tamtym roku miałem plecak... Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 20 Listopada 2008 Od zeszłego roku wszystkie wyrzutnie ustawiane są przed sylwestrem jakoś godzinę, wiec w niczym niczego nie tarmoszę na dwór ;p petardy i resztę drobnicy jak mam ochotę pakuje do kieszeni i strzelam kiedy mi się podoba. Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 21 Listopada 2008 Neodo nie polecam tak robić bo jeszcze ktoś weźmie i pójdzie gdzieś xD naprawde a zresztą były takie przypadki (velibrum) że mu black cat zamókł i za szybko strzelał Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 21 Listopada 2008 Wcześniej miałem dużo rakiet i przenosiłem je z dziadkiem w rękach W tamtym roku fajerwerki wynosiłem wraz z 2 kolegami i zrobiliśmy łacznie 3 rundki(pudło , plecak , wyrzutnie , które się nie zmieściły w pudle , rakiety oraz Achilles). Im więcej osób , tym łatwiej przenieść. Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 22 Listopada 2008 Wynoszę najwięcej o północy a przez resztę dnia to w kieszeniach chowam. Od zeszłego roku brałem w foliówkach.Ja około 3-4 lata temu o północy wynosiłem w siatce na zakupy ( takiej mocniejszej )Fajerwerki zajmowały wtedy jakieś pół siatki.Rok temu również wynosiłem w siatce ale były to już 2 pełne siatki xD ( same wyrzutnie )W tym roku nie wiem jak będzie ale najprawdopodobniej wyniosę na drewnianej płycie bo wyrzutnie będą już połączone.Pożyjemy zobaczymy :mrgreen: PS: Pj Patryk ma rację :Twój stuff - 300 zł.Moment wynoszenia stuffu i podziwiania efektów - BEZCENNE Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 23 Listopada 2008 Ja to w różnych rzeczach wynosiłem. Zaczęła się od rąk, potem reklamówki, później bardziej pojemne torby a skończyłem póki co na torbach podróżnych :twisted: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi