Korsarz96 17 Opublikowano 22 Listopada 2012 Noo w tym roku to nie jestem pewien myśle że użyje kartonu po Dostawie z BigFun. Bo w reklamówke wszystko nie wejdzie a nie bende latał jak beduin z 2 piętra i z powrotem 4 razy xD A w zeszłym roku to jakoś w rękach dałem rade xD Ja wynosze w kieszeni. Jesteś Hardcorem xD Cytuj
adrian12 0 Opublikowano 3 Listopada 2013 W tamtym roku drobnica.:Petardy,rzymskie ognie,rakiety,mozdzierz i artykuły różne w torbie podróżnej .A wyrzutnie w kartonie Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 30 Listopada 2013 Jakiś mały karton, a przed sylwestrem w małych pudełkach, czasem w plecaku. Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 30 Listopada 2013 Wynoszę wszystko w dużym kartonie/kartonach, na wierzchu układając to, czym najpierw będę strzelał. PS. Właśnie weszliśmy w najlepszy miesiąc w roku! Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ja w plecaku,reklamówkach i kieszeniach zależy od rozmiarów XD Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 ja dwa lata temu wywiozłem wszystko w torbie podróżnej ale i tak jeszcze miałem kilka reklamówek Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ja co roku wysypuje wszystko z opakowań do reklamówki i mam mix fajerwerek xD. Oczywiście mówię o tych mniejszych co się dają wysypać . Cytuj
Camel 0 Opublikowano 4 Grudnia 2013 petardy pakuje w wszystkie kieszenie jakie mam a na 00;00 wynosze wszystko przed dom i odpalam po kolei Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja wywalam przez okno na przyczepkę a potem jadę na pole strzelać :xmas_w00t: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi