kokos666666 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 a w dzień pakuje wszystko do auta a jest tego sporo i wieczorem w sylwka jedziemy 50 metrów od domu i tam strzelam dlatego autem bo za dużo tego kiedyś dowoziłem quadem ale mi się zepsuł kupiłem se nowy i został w dani a stary niema jak mi go przywieść :shock: Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 28 Maja 2009 Do tego roku wynosiłem w rękach/kieszeniach/pudełku po lodach xD (mały stuff), ale w tym roku, jeśli plan się uda w 100% i będę miał te swoje wymarzone fajerwerki za 410 zł :twisted: będę musiał pomyśleć o jakimś kartonie i o "tragarzu" :-P . Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 11 Października 2009 Ja wynoszę zawsze w "pożyczonym" pudle z polomarketu Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 13 Października 2009 Ja w tym jak i zeszłym roku biore tylko plecak. Mam dość pojemny więc wejdą spokojnie 3 wyrzutnie, moździerz, rakiety a petardy po kieszeniach xD. Wyglądam wtedy jak jakiś żołnierz co na wojne idzie wiec kozacko xD. 2x grubszy od razu xD. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 14 Października 2009 Ja co roku miałem tylko małą siateczkę i po chwili nic już nie było :cry: ale jeśli moje plany dojdą do skutku to wszystko do samochodu będzie trzeba zapakować :mrgreen: Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 14 Października 2009 ja wynosze w Wielkim Kartonie z Polo Marketu :mrgreen: [ Dodano: 2009-10-31, 10:07 ]My w tym Roku to będziemy musieli wynieść w jakiś dużych kartonach bo sporo tego bedzie :mrgreen: pozdrawiam Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 29 Listopada 2009 Ja tam wyniose to wszystko w kartonie który dostane od fajerwerkimarket.pl jak kurier przyjdzie. A takie pierdółki jak petardy motylki i cyrkoblice do plecaka i reszte wyrzutni które się nie zmieszczą w kartonie to do siaty. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 29 Listopada 2009 a ja sobie sobie specjalnie na ten cel zamówiłem to:http://www.allegro.pl/item834542002_wozek_...mowy_300kg.html Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 29 Listopada 2009 HAHAHAHAHAHAH Mpi tobie to ja się nie dziwie xDD ahahaha ale mam grzane wszyscy tu piszą o jakiś plecakach kartonach a ten se kupił wózek składany, nie no błagam. Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 29 Listopada 2009 LEŻE xDD hahaha xD. Za rok wózek widłowy sobie kupisz co mpi ? xD.Żeby nie było ot to ja w tym roku wezme fajerwerki w kartonie, w którym otrzymałem zamówienie . Cytuj
Bartekeuro 65 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 Ja planuje w plecaku, torbie sportowej i w reklamowce.Tyle tego mam, ze trzeba bedzie tak to wyniesc. Cytuj
XyX 0 Opublikowano 29 Listopada 2009 Ja stosuje koszyk pół metrowy (obciążenie 50kg) i z bratem wytaszczmy! Cytuj
LandsberG 0 Opublikowano 29 Listopada 2009 W tym roku nie wiem w czym wyniose , ale to będzie chyba karton . Najbardziej pojemny . Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ja teraz prawie napewno wyniose w kartonie (o 0.00) A przed północą wezmę plecak i będe się szwendać po osiedlu wezme jakieś hukowe, whistling moon travelers (jeśli będe miał) i ze 2 małe wyrzutnie + aparat Cytuj
Poki 17 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ja tam zawsze w rękach wynoszę i nigdy problemu mi to nie robiło. Ale w tym roku użyję kartonika od fm.pl na pewno. Cytuj
Ryba 0 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ja to zawsze pcham po kieszeniach ile wejdzie a reszta do plecaka no i na sylwestra jestem z kolegami to mi pomogą jak coś ......... Zawsze jeszcze coś się odpali wcześniej to trochę mniej będzie. :neutral: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Petardy i inną drobnicę noszę w czymś takim:(lans :mrgreen: )Główną część jeszcze nie wiem jak wyniosę. Pewnie w skrzynkach ze sklejki. Cytuj
baster88 0 Opublikowano 1 Grudnia 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3bde5d99e690f4fd.html a ja tak wynosze :grin: Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Siateczki foliowe (ekologiczne :mrgreen: ) - rakiety, fontanny, małe wyrzutnie, większa drobnica, własnej roboty karabinek..... reszta po kieszeniach :lol: Cytuj
panczo 0 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja rakiety, petardy i mniejsze rzeczy wynoszę w 45 litrowym plecaku a resztę w kartonie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi