Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a w dzień pakuje wszystko do auta a jest tego sporo i wieczorem w sylwka jedziemy 50 metrów od domu i tam strzelam dlatego autem bo za dużo tego kiedyś dowoziłem quadem ale mi się zepsuł kupiłem se nowy i został w dani a stary niema jak mi go przywieść :shock:

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do tego roku wynosiłem w rękach/kieszeniach/pudełku po lodach xD (mały stuff), ale w tym roku, jeśli plan się uda w 100% i będę miał te swoje wymarzone fajerwerki za 410 zł :twisted: będę musiał pomyśleć o jakimś kartonie i o "tragarzu" :-P .

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja wynoszę zawsze w "pożyczonym" pudle z polomarketu :D

Opublikowano

Ja w tym jak i zeszłym roku biore tylko plecak. Mam dość pojemny więc wejdą spokojnie 3 wyrzutnie, moździerz, rakiety a petardy po kieszeniach xD. Wyglądam wtedy jak jakiś żołnierz co na wojne idzie wiec kozacko xD. 2x grubszy od razu xD.

Opublikowano

Ja co roku miałem tylko małą siateczkę i po chwili nic już nie było :cry: ale jeśli moje plany dojdą do skutku to wszystko do samochodu będzie trzeba zapakować :mrgreen:

Opublikowano

Reklamówki z BOMI.
Mega wytrzymałe.

Opublikowano

ja wynosze w Wielkim Kartonie z Polo Marketu :mrgreen:

[ Dodano: 2009-10-31, 10:07 ]
My w tym Roku to będziemy musieli wynieść w jakiś dużych kartonach bo sporo tego bedzie :mrgreen: pozdrawiam :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja tam wyniose to wszystko w kartonie który dostane od fajerwerkimarket.pl jak kurier przyjdzie. A takie pierdółki jak petardy motylki i cyrkoblice do plecaka i reszte wyrzutni które się nie zmieszczą w kartonie to do siaty.

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAH Mpi tobie to ja się nie dziwie xDD ahahaha ale mam grzane wszyscy tu piszą o jakiś plecakach kartonach a ten se kupił wózek składany, nie no błagam.

Opublikowano

LEŻE xDD hahaha xD. Za rok wózek widłowy sobie kupisz co mpi ? xD.
Żeby nie było ot to ja w tym roku wezme fajerwerki w kartonie, w którym otrzymałem zamówienie ;).

Opublikowano

Ja planuje w plecaku, torbie sportowej i w reklamowce.
Tyle tego mam, ze trzeba bedzie tak to wyniesc.

Opublikowano

Ja stosuje koszyk pół metrowy (obciążenie 50kg) i z bratem wytaszczmy!

Opublikowano

W tym roku nie wiem w czym wyniose , ale to będzie chyba karton . Najbardziej pojemny .

Opublikowano

w tym roku mniejsze petardy w kieszen a reszta w plecak

Opublikowano

Ja teraz prawie napewno wyniose w kartonie (o 0.00) A przed północą wezmę plecak i będe się szwendać po osiedlu :P wezme jakieś hukowe, whistling moon travelers (jeśli będe miał) i ze 2 małe wyrzutnie + aparat

Opublikowano

Ja tam zawsze w rękach wynoszę i nigdy problemu mi to nie robiło. Ale w tym roku użyję kartonika od fm.pl na pewno. :]

Opublikowano

Ja to zawsze pcham po kieszeniach ile wejdzie a reszta do plecaka no i na sylwestra jestem z kolegami to mi pomogą jak coś :)......... Zawsze jeszcze coś się odpali wcześniej to trochę mniej będzie. :neutral:

Opublikowano

Petardy i inną drobnicę noszę w czymś takim:
torbag.jpg
(lans :mrgreen: )

Główną część jeszcze nie wiem jak wyniosę. Pewnie w skrzynkach ze sklejki.

Opublikowano

Siateczki foliowe (ekologiczne :mrgreen: ) - rakiety, fontanny, małe wyrzutnie, większa drobnica, własnej roboty karabinek..... reszta po kieszeniach :lol:

Opublikowano

Ja wynoszę w kartonie lub jakimś paltonie.

Opublikowano

Na pewno w kartonie tylko jeszcze go nie mam :P :cisza:

Opublikowano

Ja rakiety, petardy i mniejsze rzeczy wynoszę w 45 litrowym plecaku a resztę w kartonie.