PatrX97 0 Opublikowano 9 Października 2010 Na dzie wynosze w plecaku a na pokaz o 12 to w kartonie Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 21 Października 2010 ja wynoszę w kartonie w którym przychodzi paczka a petardy do woreczka Pozdro Cytuj
dawid1997 0 Opublikowano 28 Listopada 2010 ja tam wynosze w kartonie lub w 2 kartona jak rok temu Cytuj
adi 0 Opublikowano 5 Grudnia 2010 W Holandi jest moda na noszenie albo w małych plecaczkach , albo w torbach na jedno ramie ja też tak robię Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja w tym roku mam zamiar wynieść w plecaku.Edit.A kostkę w ręku. Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja mam pełno drobnicy kilka ostek itd Bede strzelal u siebie na podworku takze kostki zaniose rakiety i mozdzierzA petardy plecam pewnie jakos upcham Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 21 Lipca 2012 Rakiety i większe wyrzutnie przyczepione do podstaw w rękach. Inne w torbie która służy mi tylko na piro od 2007 roku Cytuj
capensis 12 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Petardy, rakiety i inne pierdoły w kartonie/nachWyrzutnie to raczej do palet lub płyt mocuje i takie całe platformy wynoszę, potem wszystko pod system podpinam Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 W poprzedni latach wynosiłem w dużych torbach wyrzutnie,a rakiety ,petardy i możdzierze w plecaku Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Taczki W taczkach kartony i reklamówki (rakiety w reklamówkach, pociski od moździerzy w pudełkach od moździerzy). Kamera i zapalniczki w plecaku. Petardy do strzelania w ciągu dnia zwyczajowo wynoszę w pudełku po butach. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ostatnimi czasy w merolu sprinterze maxi, renaulcie traficu, ewentualnie w berlingo Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 13 Września 2012 Ja wynosze w skrzynkach plastikowych ( do narzędzi)art.rózne petardy ale kartony też są. W tym roku pokaz to bedzie ich mniej ale też będą z 2 Cytuj
czesio 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Wyrzutnie w kartonach po pomidorach a rakiety w reklamówce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi