Witam, mam wielki problem.. Dotąd odpalałem fajerwerki z tatą , ale teraz on z mamą jedize na bal i mam wyjscia takie: strzelać z kolegą i z jego tatą (nie bedzie sie czuc takiego ducha sylwka ...) zostawić na nowy rok i strzelać z tatą(noc po sylwestrze) W ogóle nie strzelać i miec sylwka z babcią w domu :neutral: Proszę o wypowiedzi, może ktoś zna odpowiedź jak to wszystko połączyć, żeby wszyscy byli zadowoleni, bo z kolei po obejrzeniu filmów wyrzutni, które będę miał, tata bardzo się przejął, że go to ominie, a mama bardzo chce na bal i pewnie na niego pójdą xD
Pytanie
jano 0
Witam, mam wielki problem.. Dotąd odpalałem fajerwerki z tatą , ale teraz on z mamą jedize na bal i mam wyjscia takie:
strzelać z kolegą i z jego tatą (nie bedzie sie czuc takiego ducha sylwka ...)
zostawić na nowy rok i strzelać z tatą(noc po sylwestrze)
W ogóle nie strzelać i miec sylwka z babcią w domu :neutral:
Proszę o wypowiedzi, może ktoś zna odpowiedź jak to wszystko połączyć, żeby wszyscy byli zadowoleni, bo z kolei po obejrzeniu filmów wyrzutni, które będę miał, tata bardzo się przejął, że go to ominie, a mama bardzo chce na bal i pewnie na niego pójdą xD
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi