maciek1220 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Kumpel mnie poprosil zebym spytal na forum o stuff za 60zl chce on miec tam jakas dobrom wyrzutnie hukowe i pierdoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja proponuję zakupy w Biedrze:"dobrom" wyrzutnia będzie zapewne Sfinx [ok.25 pln]Hot [ok 9 pln]1x Arctic [ok. 9pln]2 x zestaw Hon Kong [ok 16 pln]I za resztę petardy picolo kupione gdziekolwiekew. 1 x Hon Kong a za 8 zeta petardy cierne jakie kto lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Zdecydowanie bardzo dobrym pomysłem będzie pomysł fpshottera. Łatwy dostęp do dobrych produktów i świetne ceny.a wiec proponuje ci:- Sfinx - 25zł- Hot - 8zł- Arctic - 8zł- 2x hong kong - 16złrazem 57zł (zostanie jeszcze 3zł na 3 paczki picolaców :lol: )Według mnie najlepsza opcja!!! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Podobnie jak koledzy wyżej napisali Moja propozycja:-sfinx-hot-arctic-kung fu Razem 50zlZostaje mu 10zł na petardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maciek1220 0
Kumpel mnie poprosil zebym spytal na forum o stuff za 60zl chce on miec tam jakas dobrom wyrzutnie hukowe i pierdoly
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi