Tele 0 Opublikowano 21 Listopada 2008 Ostatnio znalazłem w sieci fajny sklepik gdzie jest super power : sklep.strzaly.plCo prawda mają mały asortyment , ale zakup u nich to fajna opcja bo :- koszt przesyłki zgodnie z cennikiem poczty polskiej - przy okazji zainwestuje się w lont - są tam odczynniki np. KNO3 - Saletra potasowa - mają super powera
firawerkoman 7 Opublikowano 21 Listopada 2008 Szczególną uwagę przykuł zestaw średni za 23PLN. W sam raz do zabawy przed północą.
Urich 0 Opublikowano 21 Listopada 2008 ooo nieźle się prezentuje. mam pytanie co do wyjadaczy, czy ten zestaw duży się opłaca?LINK
pirotechnika 0 Opublikowano 21 Listopada 2008 Ja mam do was pytanie które zestawy sie opłacają z ich oferty.
kameleon 1 Opublikowano 21 Listopada 2008 Ja mam do was pytanie które zestawy sie opłacają z ich oferty. Żadne lepiej samemu sobie złożyć zestaw taniej wyjdzie :razz:
www.strzaly.pl 0 Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam. O wilku mowa a wilk nie spi.Generalnie jak do tej pory, mielismy tylko odczynniki, a to w sumie i tak jedynie jako dodatek do lucznictwa . Od zeszlego roku myslelismy o gotowych fajerwerkach, ale ze wzgledu na dziury w budzecie jakos caly czas sie to odkladalo. Ostatnio kupilismy probna partie nie duzych i nie drogich fajerwerkow z SP i sprawdzamy czy jest zainteresowanie .Generalnie - jesli bedzie, to poszerzymy oferte. Generalnie gdyby ktos potrzebowal cos konkretnego, czego akurat nie ma w sklepie, to mozna napisac maila. Uwzglednimy przy nastepnej dostawie, albo jesli uzbiera sie wiecej propozycji, to zamowimy cos szybciej .
MICHUIKRZYCHU 0 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zestaw "średni" wg mnie jest niezły cena nie jest AŻ TAK wysoka
michalq 0 Opublikowano 23 Listopada 2008 gdyby mieli troche wiecej produktow to bym tu czesc stuffu zakupil, ale na 2 -3 produkty nie ma sensu skladac zamowienia
luk2583 11 Opublikowano 23 Listopada 2008 michalq napisali ze moga zamowic cos na zamowienie i bd wiecej niz 2 rzeczy Wyślij do nich emaila :twisted:
Kamilegionista 0 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zestawy w tym sklepie są w miare. Akurat do zabawy przed sylwkiem bo prawie wszystko z tego zestawu miałem (prócz tych fontann) Ale w pryszłym roku (bo w tym to już chyba za późno..) powinni wprowadzić naprawde sporo produktów SP od pierdółek po spore wyrzutnie i rakiety. Napewno by mieli spore zainteresowanie, ponieważ SP ma bardzo dobre produkty.
Blessed 0 Opublikowano 23 Listopada 2008 Właśnie też sie zastanawiam... jaki efekt mają te fontanny... Wie ktoś?
mpiwowski 182 Opublikowano 23 Listopada 2008 Muszę powiedzieć, że ten sklepik się rozwija :razz: coraz lepiej coraz lepiej oby tylko w przyszłym roku zwiększyli trochę swój asortyment bo póki co szerokością oferty nie zachwycają. Ale są też plusy bo to kolejny sklep gdzie można lont kupić Co do cen to takie średnie.PS: Nie zapominajmy, że można tam też kupić książki i artykuły łucznicze :lol::lol:Ogólnie sklep ciekawy zobaczymy co będzie za rok
NLBartosz 0 Opublikowano 16 Grudnia 2008 W poniedziałek 08.12 zamówiłem zestaw średni+2xświeca dymna. Przelew wpłynął następnego dnia. Realizacja trwała 2 dni, a w piątek paczkę wysłano. Dziś do mnie dotarła. Wszystko pięknie zapakowane, nic nieuszkodzone i w gratisie dostałem jeszcze książkę Mam nadzieję że w następnym roku pojawi się więcej produktów SP Dla mnie sklepik jest wporzo
Kamilegionista 0 Opublikowano 19 Stycznia 2009 W poniedziałek tydzień temu zamówiłem lont 5 m (10cm/sek)Paczka wysłana była w środe, dziś przyszła, wszystko w porządku jest + książka gratis :mrgreen: Polecam ten sklep, zapewne jeszcze nie raz coś tam kupie
kameleon 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Do sklepu doszło kilka ciekawych produktów w atrakcyjnych cenachhttp://sklep.strzaly.pl/index.php?k23,piro...nika-fajerwerkiPozdro
Kamilegionista 0 Opublikowano 3 Maja 2010 Bardzo się zawiodłem na tym sklepie.Kupiłem lont 5m 1cm/sek we wtorek 2 tygodnie temu i chciałem żeby doszedł przed majówką i d*pa, nadal nie doszedł.To był chyba mój ostatni zakup w tym sklepie
bx2 6 Opublikowano 27 Listopada 2010 Info z ich strony:1 Grudnia - Dzień Darmowej DostawyChcielibyśmy zaprosić Was do udziału w organizowanym 1 grudnia Dniu Darmowej Dostawy.Pomysł zorganizowania Dnia Darmowej Dostawy w Polsce jest inspirowany akcją Free Shipping Day, która od 2008 roku odbywa się w Stanach Zjednoczonych. Ostatnia tego typu impreza, przeprowadzona na Zachodzie Europy, przyciągnęła ponad 750 sklepów internetowych i wygenerowała dla nich ponad 35 tys. zamówień w ciągu jednego dnia!Aby skorzystać z oferty, wystarczy złożyć zamówienie 1-szego grudnia i w uwagach do zamówienia wpisać "Dzień darmowej wysyłki". Paczkę wyślemy na nasz koszt.
Reafen 0 Opublikowano 27 Listopada 2010 Info z ich strony:1 Grudnia - Dzień Darmowej DostawyChcielibyśmy zaprosić Was do udziału w organizowanym 1 grudnia Dniu Darmowej Dostawy.Pomysł zorganizowania Dnia Darmowej Dostawy w Polsce jest inspirowany akcją Free Shipping Day, która od 2008 roku odbywa się w Stanach Zjednoczonych. Ostatnia tego typu impreza, przeprowadzona na Zachodzie Europy, przyciągnęła ponad 750 sklepów internetowych i wygenerowała dla nich ponad 35 tys. zamówień w ciągu jednego dnia!Aby skorzystać z oferty, wystarczy złożyć zamówienie 1-szego grudnia i w uwagach do zamówienia wpisać "Dzień darmowej wysyłki". Paczkę wyślemy na nasz koszt. Fajna opcja ;D Tylko nie jestem pewien czy nie ma w tym jakiegoś haczyka, ale na pewno nie ma ;D Jeśli zbiorę trochę kasy i szukany artykuł nie będzie na fm to z chęcią kupie coś w tym sklepie
Erlick 1 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zaopatruje się w tym roku tam w odczynniki, więc ta darmowa przesyłka mi na rękę bo u nich koszt przesyłki. Nie jest jakiś taniutki
Naopak 0 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ile czeka się na akceptację?10223Zgłoszenie (czeka na akceptację) 22:36 - 27-11-2010
michal009 0 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie polecam nikomu tego sklepu!Zamówiłem paczkę 1 grudnia, na stronie w informacjach o zamówieniu było napisane, że paczka została wysłana 5 grudnia, również 5 grudnia przyszedł sms o treści: "Twoje zamówienie o numerze 1**** zostało wysłane." Na e-malia przyszła wiadomość, że zamówienie zostanie wysłane przez Pocztę Polska lub UPS, na stronie sklepu był podany nr do śledzenia wysyłki. Ani w Poczcie Polskiej, ani w UPS nie było przesyłki o podanym numerze. Wczoraj, tj. 13 grudzień, czyli prawie po 2 tygodniach przyszło zamówienie wysłane Pocztą Polską, data nadania to 09.12.2010r, a otrzymałem wiadomość, że wysłano paczkę 05.12.2010r. Również numer do śledzenia przesyłki na paczce był inny niż na stronie.W 100% nie polecam nikomu tego sklepu, wprowadzają klienta w błąd i nie przywiązują wagi do składanych zamówień.
Erlick 1 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie polecam nikomu tego sklepu!Zamówiłem paczkę 1 grudnia, na stronie w informacjach o zamówieniu było napisane, że paczka została wysłana 5 grudnia, również 5 grudnia przyszedł sms o treści: "Twoje zamówienie o numerze 1**** zostało wysłane." Na e-malia przyszła wiadomość, że zamówienie zostanie wysłane przez Pocztę Polska lub UPS, na stronie sklepu był podany nr do śledzenia wysyłki. Ani w Poczcie Polskiej, ani w UPS nie było przesyłki o podanym numerze. Wczoraj, tj. 13 grudzień, czyli prawie po 2 tygodniach przyszło zamówienie wysłane Pocztą Polską, data nadania to 09.12.2010r, a otrzymałem wiadomość, że wysłano paczkę 05.12.2010r. Również numer do śledzenia przesyłki na paczce był inny niż na stronie.W 100% nie polecam nikomu tego sklepu, wprowadzają klienta w błąd i nie przywiązują wagi do składanych zamówień. Ble ble ble masło maślane.Wiesz jaki oni mieli tam zapierdziel w dzień darmowej wysyłki? Wystarczyło wziąć kurierem Ja tak zrobiłem i paczkę otrzymałem w następnym tygodniu I polecam sklep bo naprawdę dobra obsługa tylko jak mówiłem zapierdziel mieli tam że szok
Rekomendowane odpowiedzi