Skocz do zawartości

www.sklep.strzały.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też czekałem 2 tyg dzisiaj przesyłka doszła no i co z tego? Wolę czekać niż płacić 30zł za wysyłkę echhh...

Opublikowano
  W dniu 14.12.2010 o 17:47, Erlick napisał(a):

Ble ble ble masło maślane.
Wystarczyło wziąć kurierem :)

tak się składa, że wybrałem przesyłkę kurierem, a Poczta Polska nic do tego nie ma, bo wysłali późno
Opublikowano
  W dniu 14.12.2010 o 18:28, michal009 napisał(a):

tak się składa, że wybrałem przesyłkę kurierem, a Poczta Polska nic do tego nie ma, bo wysłali późno

Człowieku ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz :blink: Co ma do rzeczy że wybrałeś formę kurierem, to był dzień darmowej wysyłki.Jeżeli chciałeś sobie wybrać formę wysyłki to trzeba było zapłacić, to nie był koncert życzeń :) Równie dobrze ja mogłem kupić paczkę piccolo i zażyczyć sobie kuriera :D
Opublikowano
  W dniu 14.12.2010 o 18:35, kameleon napisał(a):

Człowieku ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz :blink: Co ma do rzeczy że wybrałeś formę kurierem, to był dzień darmowej wysyłki.Jeżeli chciałeś sobie wybrać formę wysyłki to trzeba było zapłacić, to nie był koncert życzeń :) Równie dobrze ja mogłem kupić paczkę piccolo i zażyczyć sobie kuriera :D

Pewnie że mogłeś kupić paczke picollo(chociaż byłoby to chamskie). Jeśli była dostępna forma wysyłki kurierem to kurierem powinni wysłać. Sklep uczestnicząc w akcji dnia darmowej wysyłki godził się na takie ewentualności.
Opublikowano
  W dniu 14.12.2010 o 19:32, bx2 napisał(a):

Pewnie że mogłeś kupić paczke picollo(chociaż byłoby to chamskie). Jeśli była dostępna forma wysyłki kurierem to kurierem powinni wysłać. Sklep uczestnicząc w akcji dnia darmowej wysyłki godził się na takie ewentualności.

Pokaż gdzie było napisane że jest możliwość wyboru rodzaju wysyłki... <_<
Opublikowano
  W dniu 14.12.2010 o 20:34, kameleon napisał(a):

Można było zamówić jakąkolwiek wiek wysyłką :)
Opublikowano

Długi czas akurat mi nie przeszkadzał - nie spieszyło mi się. Natomiast jeśli ktoś będzie tam zamawiał zapłonniki i będzie mu zależało na odpowiedniej długości kabla, to niech zamówi "dłuższe" niż potrzebuje. Dlaczego? Zamawiałem zapłonniki 0,5m, tymczasem długość od początku zapłonnika do końca kabla to naciągane 0,3m. A 20cm jednak robi różnicę.
Druga sprawa, że ceny w sklepie są inne, na paragonie inne, a ustalenia pisemne i ustne i tak są olewane. Mimo to jednak jeden z lepszych sklepów jeśli chodzi o obsługę i powiadomienia oraz bogactwo asortymentu.

Opublikowano
  W dniu 14.12.2010 o 21:01, PaulWinter napisał(a):

Długi czas akurat mi nie przeszkadzał - nie spieszyło mi się. Natomiast jeśli ktoś będzie tam zamawiał zapłonniki i będzie mu zależało na odpowiedniej długości kabla, to niech zamówi "dłuższe" niż potrzebuje. Dlaczego? Zamawiałem zapłonniki 0,5m, tymczasem długość od początku zapłonnika do końca kabla to naciągane 0,3m. A 20cm jednak robi różnicę.
Druga sprawa, że ceny w sklepie są inne, na paragonie inne, a ustalenia pisemne i ustne i tak są olewane. Mimo to jednak jeden z lepszych sklepów jeśli chodzi o obsługę i powiadomienia oraz bogactwo asortymentu.

Długość zapłonników jest spowodowana nową dostawą, która nie została zaktualizowana na stronie, też dostałem złe zapłonniki ale już jakoś to przeżyje :)
Opublikowano
  W dniu 14.12.2010 o 20:34, kameleon napisał(a):

Zapewne przy składaniu zamówienia była możliwość wyboru rodzaju przesyłki.
  • 2 lata później...
Opublikowano

Jak co roku dzień darmowej dostawy bodaj 2 grudnia.

Jeszcze jakieś sklepy z naszej kategorii uczestniczą? :)

Opublikowano

Bardzo fajna promocja :)

endriu123457 :67675:

Opublikowano

Osobiście odradzam zamawiania w tym sklepie. Głównym powodem jest czas realizacji zamówienia, często było tak, że czekało się na wysłanie ok. 3-4tyg...

W większości zamówień nie otrzymałem dokładnie tego co chciałem, albo ilość się nie zgadzała, albo sam towar był inny niż w zamówieniu :/

Opublikowano

U mnie ok, ale były 3-4 dni obsuwy.

Opublikowano

Ceny nie są zbyt atrakcyjne

Opublikowano

Ja nie mogę się wypowiedzieć jeśli chodzi o czas wysyłania bo odbieram osobiście ale to też jest głupie że zawsze przychodzę odebrać to albo nikogo niema czekającego o ustalonej godzinie i muszę wydzwaniać do nich aby ktoś wyszedł ale tak było tylko raz a reszta oprócz małego asortymentu OK :xmas_happy:

• Dodaj nową pozycję...