dumel 0 Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam. Mam zamiar zrobić pokaz, łącząc wyrzutnie lontem. Tylko nie wiem ile lontu dać pomiędzy wyrzutniami, bo np. na Thunder Rain powinien strzelać 32s. a na filmie strzela 18s, Condor powinien 45 a strzela 20s. Co z tym zrobić? Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 22 Listopada 2008 Ja jak robiłem mały pokaz w wakacje to tyle cm lontu ile strzela w wyrzutnia na filmie PF nie było dużych przerw właściwie tylko jedna mała. Zamieszczam link do filmu żebyś sobie zobaczył jak to wyglądało http://pl.youtube.com/watch?v=YwBGT9K9u14 Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 22 Listopada 2008 przecztyaj na wyrzutni pisze ile czasu trwa utnij tyle lontu ile sekund pisze na wyrzutni potem kup opaski zaciskowe i tyle :razz: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 22 Listopada 2008 Czasami wyrzutnia strzela 20, a czasami 25 sek. Najlepiej zobaczyć na filmach innych użytkowników ile czasu strzelała dana wyrzutnia.Nie należy też zapominać że lont idzie kilka sekund w wyrzutni. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 22 Listopada 2008 To nie ma znaczenia bo jak się ma np 5 wyrzutni to załóżmy że lont w wyrzutni pali się 5 sekund. To 5 sek wypali się lontu łączącego ale co z tego przecież następna wyrzutnia w sobie ma 5 sek. lontu. Rozumiecie??? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 22 Listopada 2008 Jak się łączy wyrzutnie to nie należy też zapomnieć o tym by dobrze je zabezpieczyć przed wilgocią inaczej zaczną strzelać szybciej i z pokazu klapa Cytuj
dumel 0 Autor Opublikowano 24 Listopada 2008 Jak proponujecie skomponować pokaz z tych wyrzutni:BIG BANG KASJOPEJA BIG BANG MARS BIG BANG PLUTON THUNDER RAIN CUDAK BATTERY CONDOR METAL & SONIC ( 1 bateria)3 x ArcticGemini (16 strzałów 20mm)Mile widziane efekty FAN, czyli kilka wyrzutni jednoczesnie pod jakims kątem. Wszystko zamocowane na palecie.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi