luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Siemka postanowiłem wydac 50zl na wyrzutnie, ale nie wiem jakie kupic ?? Na biedronke mam inny budzet zarezerwowany ułużcie mi jakis planik z kilkoma wyrzutniami moj stuff w podpisie mam prosze cos do niego dobrac do tych wyrzutni co juz mam :twisted:Chce kupić w hipermarketach np.Tesco, intermarche itd. te co maja jorge, choc moge tez pojechac do hurty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Gdzie masz zamiar kupować? Bo niewiadomo jakie produkty, jakie ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bitels 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Kilka to ciężko będzie Mogę ci jedno polecić ;> Jorge - JW90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blessed 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ja polecam wyrzutnie Jorge Pluton... 20 zł w ogóle całą serię Big Bang... Jestem fanem Jorge i degustuję w tych klimatach hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Moja propozycja:- Macrocosmos 1 - 9,60zł- JW05 Pluton - 21,3zł- JW25 Cudak Battery - 22,8zł--------------------------------Razem 53,7złMyślę, że mój planik jest ok trochę przekroczyłem twój budżet ale pewnie sobie poradzisz :razz: :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luk2583 11 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Moja propozycja:- Macrocosmos 1 - 9,60zł- JW05 Pluton - 21,3zł- JW25 Cudak Battery - 22,8zł--------------------------------Razem 53,7złMyślę, że mój planik jest ok trochę przekroczyłem twój budżet ale pewnie sobie poradzisz :razz: :razz: Mpi podoba mi sie tylko jedno pytanko nie lepszy jest uran zapiast pluona czy lepszy pluton?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michalidis 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 A to, to chyba już sam możesz ocenić. Każdy ma inny gust, sam sobie odpowiedz co jest najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Cudak Baterry 22 złMacro Cosmoc III 10 zł Uran 18 zł takie wyrzutnie by były spoko a Pluton też jest super możesz go wziąść zamiat Urana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 SM9807 Tyrant- ok. 25 złJW05 Pluton- ok. 20 zł (nie wiem czy dobry kod wpisałem)Macrocosmos 1- 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luk2583 11 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 a co sadzicie o Ng1 lub Ng2 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 NG1 jest bardzo słaba NG2 taka średnia. Lepiej kupić sobie NG9, NG13 lub NG16 jak się coś chce z tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
luk2583 11
Siemka postanowiłem wydac 50zl na wyrzutnie, ale nie wiem jakie kupic ?? Na biedronke mam inny budzet zarezerwowany
ułużcie mi jakis planik z kilkoma wyrzutniami moj stuff w podpisie mam prosze cos do niego dobrac do tych wyrzutni co juz mam :twisted:
Chce kupić w hipermarketach np.Tesco, intermarche itd. te co maja jorge, choc moge tez pojechac do hurty
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi