Skocz do zawartości

Co najbardziej lubimy w Jorge?

Co najbardziej lubimy z jorge`a  

115 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• 1.rakiety
      21
    • 2.Petardy
      9
    • 3.Wyrzutnie
      83
    • 4.Inne
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co najbardziej lubimy z jorge`a
Ja najbardziej lubię rakiety a wy?

Opublikowano

Wyrzutnie oczywiście

Opublikowano

I rakiety i wyrzutnie , ale to wyrzutnie zwyciężają nad rakietami.

Opublikowano

Ja zdecydowanie wyrzutnie, bez nich nie wyobrażam sobie sylwestra. :wink: Reszta z jorga to tak średnio

Opublikowano

Oczywiście wyrzutnie. Są w dobrych cenach, mają ładne efekty i co najważniejsze są ogólnie dostępne.

Rakiety w porównaniu do wyrzutni dają cieniutkie efekty. Tym którzy wolą rakiety, radzę kupić chociaż na spróbowanie wyrzutnię i zobaczycie że będzie miała lepszy efekt :wink:

Opublikowano

Oczywiście wyrzutnie, których jest masa, do wyboru do koloru :)
Jednak rakiety z Jorge również są bardzo dobre, pojedyńczy ale porządny strzał, z zestawu takiego jak np. Festival :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wyrzutnie bo są ładne, ogólnodostępne i przystępnych cenach. No i każdy może sobie wybrać to co lubi

Opublikowano

mam wachania lubie z jorge i rakiety i wyrzutnie :)

Opublikowano

Dokładnie ja tak samo ciężko mi wybierać pomiędzy rakietami i wyrzutniami,no cóż ale musiałem wybrać i postawiłem na wyrzutnie;p

Opublikowano

Ja także postawiłem na wyrzutnie

Opublikowano

Dla mnie Jorge = wyrzutnie ;)

Opublikowano

Nie gadajcie bo jorge jest dobre w każdym rodzaju fajerwerek, jeśli wyrzutnie to tylko z jorge;d

Opublikowano

Wyrzutnie i rakiety (ale z rakiet powinno być więcej zestawów , bo taki dobry to jedynie festival, Discovey i EuroStar ;))

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

wyrzutnie :) choć rakiety też mają extra :]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wyrzutnie Jorge mają piękne efekty, są tanie i jest duży wybór.

Opublikowano

Ja również najbardziej z jorge lubię wyrzutnie , bez hota i arctica nie ma sylwka :smile:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak poprzednicy jorge 4ever

Opublikowano

Ceny ... :D

Nie no mają bardzo solidne produkty z przepięknymi efektami prócz Macrocosmos 2 :P

Opublikowano

Ja najbardziej lubię petardy... Mają dużą różnorodność, za rakietami ogólnie nie przepadam a wyrzutnie są lekko drogie;)

Opublikowano

Ja najbardziej lubię rakiety... bardzo mi się podobają wyrzutnie jorga no ale tu zadecydowała hestia (według mnie lepsze wyrzutnie)

Opublikowano
  Maurycy napisał(a):
Ja najbardziej lubię petardy... Mają dużą różnorodność, za rakietami ogólnie nie przepadam a wyrzutnie są lekko drogie;)

Petardy to chyba najslabszy punkt jorga (pomijajac te od fenixa).
Opublikowano

No niewiem... Każdy ma swoje zdanie a mi się akurat petardy extra podobają:) I niebendę szczędził pieniedzy w tym roku na nie

Opublikowano

Najbardziej lubię Wyrzutnie, na 2 miejscuu rakiety :)

Opublikowano

Narazie tylko część wyrzutni. Zobaczymy jak rzymiaki w tym roku się sprawdzą.