Skocz do zawartości

Co najbardziej lubimy w Jorge?

Co najbardziej lubimy z jorge`a  

115 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• 1.rakiety
      21
    • 2.Petardy
      9
    • 3.Wyrzutnie
      83
    • 4.Inne
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co najbardziej lubimy z jorge`a
Ja najbardziej lubię rakiety a wy?

Opublikowano

Wyrzutnie oczywiście

Opublikowano

I rakiety i wyrzutnie , ale to wyrzutnie zwyciężają nad rakietami.

Opublikowano

Ja zdecydowanie wyrzutnie, bez nich nie wyobrażam sobie sylwestra. :wink: Reszta z jorga to tak średnio

Opublikowano

Oczywiście wyrzutnie. Są w dobrych cenach, mają ładne efekty i co najważniejsze są ogólnie dostępne.

Rakiety w porównaniu do wyrzutni dają cieniutkie efekty. Tym którzy wolą rakiety, radzę kupić chociaż na spróbowanie wyrzutnię i zobaczycie że będzie miała lepszy efekt :wink:

Opublikowano

Oczywiście wyrzutnie, których jest masa, do wyboru do koloru :)
Jednak rakiety z Jorge również są bardzo dobre, pojedyńczy ale porządny strzał, z zestawu takiego jak np. Festival :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wyrzutnie bo są ładne, ogólnodostępne i przystępnych cenach. No i każdy może sobie wybrać to co lubi

Opublikowano

mam wachania lubie z jorge i rakiety i wyrzutnie :)

Opublikowano

Dokładnie ja tak samo ciężko mi wybierać pomiędzy rakietami i wyrzutniami,no cóż ale musiałem wybrać i postawiłem na wyrzutnie;p

Opublikowano

Ja także postawiłem na wyrzutnie

Opublikowano

Dla mnie Jorge = wyrzutnie ;)

Opublikowano

Nie gadajcie bo jorge jest dobre w każdym rodzaju fajerwerek, jeśli wyrzutnie to tylko z jorge;d

Opublikowano

Wyrzutnie i rakiety (ale z rakiet powinno być więcej zestawów , bo taki dobry to jedynie festival, Discovey i EuroStar ;))

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

wyrzutnie :) choć rakiety też mają extra :]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wyrzutnie Jorge mają piękne efekty, są tanie i jest duży wybór.

Opublikowano

Ja również najbardziej z jorge lubię wyrzutnie , bez hota i arctica nie ma sylwka :smile:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak poprzednicy jorge 4ever

Opublikowano

Ceny ... :D

Nie no mają bardzo solidne produkty z przepięknymi efektami prócz Macrocosmos 2 :P

Opublikowano

Ja najbardziej lubię petardy... Mają dużą różnorodność, za rakietami ogólnie nie przepadam a wyrzutnie są lekko drogie;)

Opublikowano

Ja najbardziej lubię rakiety... bardzo mi się podobają wyrzutnie jorga no ale tu zadecydowała hestia (według mnie lepsze wyrzutnie)

Opublikowano
Ja najbardziej lubię petardy... Mają dużą różnorodność, za rakietami ogólnie nie przepadam a wyrzutnie są lekko drogie;)

Petardy to chyba najslabszy punkt jorga (pomijajac te od fenixa).
Opublikowano

No niewiem... Każdy ma swoje zdanie a mi się akurat petardy extra podobają:) I niebendę szczędził pieniedzy w tym roku na nie

Opublikowano

Najbardziej lubię Wyrzutnie, na 2 miejscuu rakiety :)

Opublikowano

Narazie tylko część wyrzutni. Zobaczymy jak rzymiaki w tym roku się sprawdzą.