lol93 0 Opublikowano 24 Listopada 2008 Co lepiej kupić hota i arctica i coś jescze czy sfinxa lub moździerz? :o Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 24 Listopada 2008 Ja bym wybrał sfinxa albo hota arctica i kung fu. Żeby była ta sama cena. I bardziej bym się skłaniał przy hocie articu i kungfu bo się więcej pobawisz i dobre efekty również będą. a Sfinx w pół minuty i koniec Cytuj
0 pj.patryk 3 Opublikowano 24 Listopada 2008 Pytanie czy chcesz efekt czy zabawę? Jeśli to drugie to moździerz Cytuj
0 kometa 0 Opublikowano 24 Listopada 2008 Jeśli już bym miał wybierać to wolał bym Hot i Arctic wychodzi taniej a efekty wcale nie gorsze i zostaje jeszcze kasa na coś extra Cytuj
0 matttek 0 Opublikowano 24 Listopada 2008 Heh rok temu miałem taki sam problem, i kupiłem hota, arctica i kung fu, w tym roku wezmę to sami x2 i Sfinxa Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 24 Listopada 2008 Ja bym też wziął sfinxa super efekty i sporo strzałow :razz: Cytuj
0 lol93 0 Autor Opublikowano 25 Listopada 2008 A czy te rakiety jumbo jest z biedronki są dobre? jeśli ktoś wie to proszę o opinie [ Dodano: 2008-11-25, 16:56 ]znaczy się Jumbo Jet :lol: Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 25 Listopada 2008 Tak są z biedronki efekt nawet spoko ale zupełnie sie ich nie opłaca lepiej wziąść moździerz Cytuj
0 Bitels 0 Opublikowano 25 Listopada 2008 Testowałem te wszystkie wyrzutnie po 2 razy...osobiście wybrał bym Hot + Arctic bardzo ładne efekty jak na tą cenę...sfinx jest też super ale jednak te 2 go lekko miażdżą. Jak jeszcze połączysz je i wystrzelisz naraz to cud miód Cytuj
0 lol93 0 Autor Opublikowano 25 Listopada 2008 OK, w takim razie kupuję Hot i Arctic; moździerza nie kupuję bo mam jeszcze 3 szelki z zeszłego sylwestra i mi starczy, rozejrzę się jeszcze za czymś w kauflandzie, lidlu lub na bazarku :grin: Cytuj
Pytanie
lol93 0
Co lepiej kupić hota i arctica i coś jescze czy sfinxa lub moździerz? :o
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi