Pasja 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Mam pytanie ,szukam najmocniejszej petardy gwiżdżącej.Z 6 lat temu miałem taką petardę koloru żółtego ,cena tej petardy była około 7-10 zł.Bardzo mocny gwizd + wybuch.Oj nie zbyt pamiętam nazwę firmy tej petardy ,lecz czy znacie jakieś inne tej typu petard?Głównie chodzi mi o mocny gwizd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Pamiętasz może firmę to mogli byśmy poszukać w internecie akurat właśnie tej petardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Pewnie chodzi ci o Widow Maker z jorga nie pamietam kodu ale wpisz w google to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pasja 0 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Panie xHESTIABUMx widowmaker kosztuję około 3 zł za opakowanie i nie zbyt powala gwizdem ,szukam czegoś mocniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mantis 417 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Znam coś takiego mocnego, ale niestety trudno będzie o to w Polsce.http://www.tntfireworks.com/item.php?pid=200236&cid=SAFETen fajerwerk jest gwiazdą youtube'a .http://www.youtube.com/watch?v=NEkAuE8G2n0...feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pasja 0 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Właśnie o takie "coś" mi chodziło ,lecz szkoda ze w polsce nie ma dostępu Bardzo fajne 2 filmy ,dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pasja 0
Mam pytanie ,szukam najmocniejszej petardy gwiżdżącej.
Z 6 lat temu miałem taką petardę koloru żółtego ,cena tej petardy była około 7-10 zł.
Bardzo mocny gwizd + wybuch.
Oj nie zbyt pamiętam nazwę firmy tej petardy ,lecz czy znacie jakieś inne tej typu petard?
Głównie chodzi mi o mocny gwizd.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi