Nostra 0 Opublikowano 25 Listopada 2008 czołemW tym roku kupię kilka wyrzutni, w rakiety się nie bawięAle jak to bywa kasy mało, a wybór ciężki...1. Cudak vs Pluton?2. Condor vs Imagine JW12?Jako trzecią wyrzutnię chcę coś tańszego do 20zł, myślałem nad Marsem? Na Macrocosmosy szkoda kasy, za mało strzałówAha, ta trzecia pójdzie ~16 grudnia, w urodziny pewnej osoby, wiec miło by było gdyby dość długo strzelała... Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 25 Listopada 2008 Cudak Condor Uran uran nie ma za dużo strzałow ale jest efektowny Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 25 Listopada 2008 Cudak czy Pluton ...Miałem ten sam dylemat, ale wybrałem Plutona. Na szczęście niespodziewanie do mojego stuffu doszedł Cudak. http://www.photofireworks.pl/images/322_dsc02850.jpg( test nowego serwisu :mrgreen: )Cudak jest trochę wyższy od Plutona, chociaż ten 2 jest cięższy. Jeśli lubisz crackling ( tak jak ja ) to wybierz Plutona, jeśli stawiasz na różnorodność efektów Cudaka. Możesz też kupić obie, wtedy nie będziesz miał dylematu z 3 wyrzutnią.Drugą wyrzutnia może być Condor. Jego atutami jest większa ilość strzałów i FAN. Myślę że będziesz zadowolony Trzecia bateryjka to może być wspomniana wyżej pozycja, albo uran. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 25 Listopada 2008 Moja propozycja:to 1. Pkuton jest minimalnie lepszy od cudaka2. Condor znacznie efektowniejszy i ma efekt FAN3. Bierz marsa, szybka, ładna wyrzutnia naprawdę warto ją wziać Cytuj
0 Nostra 0 Autor Opublikowano 25 Listopada 2008 mpiwowski, no właśnie sam piszesz że Mars jest szybki, a czegoś wolniejszego mi trza gdyby w fajerwerki-korsarz była kasjopeja nie wahałbym się...Uran to już całkiem demon prędkości :grin: Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 25 Listopada 2008 Nostra no wiesz ja bym nie zważał na szybkość tylko na efekty. Mars ma znacznie lepsze od kasjopeii i jednak bym brał marsa Cytuj
0 Nostra 0 Autor Opublikowano 25 Listopada 2008 Ale to ma być magiczna chwila która powinna trwać dłużej, efekt i tak jest piorunujący dla przeciętnego widza Cytuj
0 pj.patryk 3 Opublikowano 25 Listopada 2008 a może jako trzecia weźmiesz jednak macrocosmos II i I, albo III. Połączysz lontem i będzie nieźle się prezentować.Moja propozycja. Macro II potem Macro III i będzie git Cytuj
0 marcin1197 0 Opublikowano 25 Listopada 2008 A ja bym wziął cudaka,imagine(miałem i piękna) a trzecia to dołożył bym i plutona. Cytuj
0 Nostra 0 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Dziś chyba zamówię w końcu.CondorSamuraj MarsJednak samuraj wpadł mi bardzo w oko (chryzantemy)reszta to małe rakietki w ilościach kilka opakowań, ale został dylemat z fontannami (na zaczęcie trzeba)HAPPY NEW YEAR JF05-2 (2 sztuki) czy FONTANNY STOŻKOWE MIX FC4001-4 (4 sztuki)Ani tych ani tych na YT nie znalazłem... A może całkiem te małe silver cascade? Cytuj
0 MarcePAN 0 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jak na wielkość JF04 Silver Cascade to efekt jest naprawde duży ,ale myśle ,ze dobrym wyborem będą FONTANNY STOŻKOWE MIX FC4001-4 (4 sztuki) - 4 zróżnicowane efekty Cytuj
Pytanie
Nostra 0
czołem
W tym roku kupię kilka wyrzutni, w rakiety się nie bawię
Ale jak to bywa kasy mało, a wybór ciężki...
1. Cudak vs Pluton?
2. Condor vs Imagine JW12?
Jako trzecią wyrzutnię chcę coś tańszego do 20zł, myślałem nad Marsem? Na Macrocosmosy szkoda kasy, za mało strzałów
Aha, ta trzecia pójdzie ~16 grudnia, w urodziny pewnej osoby, wiec miło by było gdyby dość długo strzelała...
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi