Witam, na tego sylwestra planuję przeznaczyć gdzieś tak z 150zł, na razie jestem zdecydowany na:
1x Sfinx-----------25zł 2x Hot---------------8zł 2x Artcic------------8zł 2x Kung Fu---------8zł RAZEM-------------73zł
Wiec zostaje jeszcze trochę pieniędzy na coś, i tutaj mam do Was prośbę żebyście mi coś doradzili żebym miał trochę z tym zabawy, i jeszcze jedno, wie ktoś gdzie w mysłowicach lub sosnowcu można kupić cyrkoblitze, i w jakiej mniej więcej są cenie? Bo z chęcią kupił bym ze 2 paczki.(Oczywiście te ceny są podane wg. cen z biedronki z tamtego roku i mam nadzieje że nic się nie zmieni no chyba że się obniżą )
Pytanie
matttek 0
Witam, na tego sylwestra planuję przeznaczyć gdzieś tak z 150zł, na razie jestem
zdecydowany na:
1x Sfinx-----------25zł
2x Hot---------------8zł
2x Artcic------------8zł
2x Kung Fu---------8zł
RAZEM-------------73zł
Wiec zostaje jeszcze trochę pieniędzy na coś, i tutaj mam do Was prośbę żebyście mi coś
doradzili żebym miał trochę z tym zabawy, i jeszcze jedno, wie ktoś gdzie w mysłowicach
lub sosnowcu można kupić cyrkoblitze, i w jakiej mniej więcej są cenie? Bo z chęcią kupił
bym ze 2 paczki.(Oczywiście te ceny są podane wg. cen z biedronki z tamtego roku i mam nadzieje że nic się nie zmieni no chyba że się obniżą )
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi