Mam prośbę: czy moglibyście ułozyć mi stuff za około 300-350 zł? oczywiście standardowo sfinx 2 arctici hot i moździerz i jeszcze do tego rzeczy żeby wyszło właśnie tyle kasy przesyłki do tego nie liczcie Pare uwag: ma być ng13 i jakaś mocna wyrzutnia na koniec (chciałbym jw59 ale nie ma nigdzie ;/) prawdopodobnie kupie na fajerwerkimarket ewentualnei na korsarzu doradzcie gdzie lepiej itd #edit: pierdółki też dobrze żeby były i rożne petardy #edit2: co sądzicie na temat extreme b6? opłaca sie?
Pytanie
xHESTIABUMx 0
Mam prośbę: czy moglibyście ułozyć mi stuff za około 300-350 zł? oczywiście standardowo sfinx 2 arctici hot i moździerz i jeszcze do tego rzeczy żeby wyszło właśnie tyle kasy przesyłki do tego nie liczcie
Pare uwag: ma być ng13 i jakaś mocna wyrzutnia na koniec (chciałbym jw59 ale nie ma nigdzie ;/) prawdopodobnie kupie na fajerwerkimarket ewentualnei na korsarzu doradzcie gdzie lepiej itd
#edit: pierdółki też dobrze żeby były i rożne petardy
#edit2: co sądzicie na temat extreme b6? opłaca sie?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi