Macio1994 0 Opublikowano 28 Listopada 2008 Symbol-JRC14Nazwa-MagicFiresCena-Kupiłem za 1,2zł 5 strzałowy , a za 10 strzałowy 2 złCo o nich myślicie?Filmu nie dam bo nie mam czym zrobic ,ale o efektach powiem Wam później bo pójde dziś odpalić. :arrow: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 28 Listopada 2008 Takie rzymskie są pakowane do zestawów Jupiter z Biedronki. Miałem Magic Fires 1 z tego zestawu nie raz. Efekt jest bardzo słabiutki. Zwykłe kulki, na dodatek u mnie nie wszystkie wzlatywały na odpowiednią wysokość.Nigdy bym go oddzielnie nie kupił. Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 28 Listopada 2008 Potwierdzam kolege wyżej . Już o niebo lepsze są te z Kung-fu ;D. Mają te same strzały, ale na dodatek strzelają po 10 i są tam 2 sztuki :neutral: . Zeszłego sylwka miałem jupitera i te rzymiaki mnie niemile zaskoczyły ... Nie polecam. Cytuj
Macio1994 0 Autor Opublikowano 29 Listopada 2008 Macie racje odpaliłem wczoraj MagicFires2 słaby efekt i tylko 7 razy strzeliły. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi