Skocz do zawartości
  • 0

jedna z trzech baterii

?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• jw59
      5
    • jw42 black cat
      9

Pytanie

Opublikowano

Zapowiada sie że za 2 tygodnie albo za tydzień jade do hurtowni i kupie 2 wyrzutnie: to pewne że kupie jw56 ale nie wiem co dalej: black cat czy jw59? zaraz fireman sie pierwszy wyrwie że jw59 :lol::lol::lol: ale jak już dajecie jakąś odpowiedź to w miare sensowne argumenty

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ja bym wybrał JW42 Black Cata. Kolorowa efektowna wyrzutnia z w miarę długim czasem
strzelania. JW59 nie warto bo masz już jedną skośną i w dodatku tylko ten crackling :neutral:

PS: Pomyśl jeszcze nad JW77

• 0
Opublikowano

ona mi sie zabardzo nie podoba ta jw77 2 serie bez wybuchów i jakieś takie dziwne efekty

• 0
Opublikowano

A nie myślałeś nad innymi wyrzutniami pionowymi?
Może kupiłbyś coś z nowymi efektami jak np. wyrzutnia JW52Imagine ( opisy wybuchów wyglądają ciekawie ), a nie oklepane efekty efekty black cata.

Jak wolisz coś sprawdzonego to proponuję black cata.
Jest on tańszy od JW59, więc mógłbyś kupić jeszcze jakąś mniejszą wyrzutnię.

Pozdrawiam!

• 0
Opublikowano
Zapowiada sie że za 2 tygodnie albo za tydzień jade do hurtowni i kupie 2 wyrzutnie: to pewne że kupie jw56 ale nie wiem co dalej: black cat czy jw59? zaraz fireman sie pierwszy wyrwie że jw59 :lol::lol::lol: ale jak już dajecie jakąś odpowiedź to w miare sensowne argumenty

A właśnie , że nie :mrgreen:
Ja jestem za JW42 , będzie najlepszym , oraz najefektowniejszym wyborem dla Twojego stuffu.
  • 0
Opublikowano

Na Twoim miejscu zdecydowanie wybrałbym JW42 Black Cat.

Skupmy się teraz na baterii, której bym nie wybrał - mianowicie JW59. Wiesz, co prawda ma ona układ fan-shape, który jest bardzo rozłożysty na niebie, ale sam crackling wydaje się być dość nudnym efektem. Owszem, robi sporo szumu i zamieszania na niebie, ale w przypadku Black Cata mamy większą różnorodność efektów. Duże, zielone peonie z cracklingiem, crackling oraz czerwono-zielono-złote palmy. Black Cat jest jedną z najlepszych wyrzutni 25 strzałowych 30mm w ofercie Jorge, tak więc bierz go śmiało :wink:

• 0
Opublikowano

dobra jestem za black catem biore jw56 i jw42 napewno bardzo się wszystkim spodobają te wyrzutnie możecie zamknąć temat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...