kameleon 1 Opublikowano 28 Listopada 2008 Symbol: HE0041Nazwa: Sky Stars Opis: Moździerz 12 kul - kolorowe piwonie, srebrne piwonie, zielone, czerwone, niebieskie, palmy Zdjęcie:Film: - brak - Cena hurtowa: 25 złWitam miał może ktoś ten moździerz kupiłem go bo sobie pomyślałem że w tym roku jakiś nowy przestestuje a nie co rok ten z biedry :razz: ma 1.5 " tylko że jak sie wstrząśnie szelką to słychać że jest mało gwiazdek w środku :neutral: czekam na odpowiedzi :?: Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=KeXwaViaF8s&...re=channel_page Prosze :razz: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 17 Grudnia 2008 25 zł? To już lepszy jest ten w lidlu z SP, chodź i tak Jorge ma jeszcze lepsze.Mały ten efekt i taki nijaki, żałowali craclingu itp... może inne szelki będą lepsze bo tutaj cienizna. Cytuj
xSound 0 Opublikowano 17 Grudnia 2008 A co Ci się tak łapy trzesą? :lol:Ogólnie moździerz kiepski, może być ale tylko dlatego, że dodali crackling. Z SP lepszy, z biedronki lepszy. A może to tylko 1 szelka taka? Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 A co Ci się tak łapy trzesą? :lol:Ogólnie moździerz kiepski, może być ale tylko dlatego, że dodali crackling. Z SP lepszy, z biedronki lepszy. A może to tylko 1 szelka taka? Też mi się tak zdaje bo wziąłem najbardziej zniekształconą szelke :oops: Ciekawe czy ci by się nie trzęsły jak by ci się wyrzutnia przewróciła w twoim kierunku :neutral: Cytuj
witus 0 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Dobra, teraz niech każdy nie ocenia tego moździerza - to tylko jedna szelka, w dodatku jak wspomniał Kameleon - nieco zniekształcona, więc mogło być coś nie tak wewnątrz pocisku. Z opinią wstrzymajcie się, dopóki nie będzie pełnego filmu, albo dopóki nie będziecie widzieć efektów na żywo. Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 25 Listopada 2009 No i co powiecie? następne szeleczki były ok? warto go kupić? Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 No i co powiecie? następne szeleczki były ok? warto go kupić? Odpaliłem jeszcze 5 sztuk i muszę powiedzieć, że totalna porażka.Moździerz puma jest o wiele lepszy... Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 5 Listopada 2010 powiem że duża kicha z tego moździerza najgorszy jaki jest dostępny u mnie1. Lasher Shell2. Muli Stars3. Sky stars100% lepszy rozwiązaniem jest zakupić biedrowski lub lidlowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi