Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam. W tym roku mysle o stuffie za okolo 100 zl. Gdzie najlepiej zrobic zakup? Gdzie byloby najtaniej? Czy oplaca mi sie kupic fajerwerki za taka kwote w necie i wydac 20-30 zl na przesylke?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Fajerwerki proponuje ci kupić przez internet http://fajerwerki-korsarz.pl/albohttp://fajerwerkimarket.pl/a firmy które bym ci proponował to na 1 miejscu Jorge potem Tropic. Reszta jest raczej słaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Jeśli masz biedronke w okolicy to na twoim miejscu zrobił w niej zakupy. Żeby w miare dobre zakupy zrobić w necie to według mnie minimum 200-250 zł trzeba dać bo sama przesyłka conajmniej 20 zł (zależy od sklepu). Jeszcze zostaje hurtownia, napisz czy masz jakąś koło siebie.A w biedrze polecam kupić Sfinxa, Kung fu, arctica,hota moździerz i jumbo jet albo jupiterI masz bardzo dobry stuff jak na budżet #up: jak pisałem tego posta to twojego jeszcze nie było :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Firma - Jorge - najlepiej dostępna w internecie, np. www.fajerwerkimarket.plW biedronce również co roku jest sporo ciekawych rzeczy więc jak masz dostęp to obowiązkowo zajrzyj ;] (katalog biedronki bedzie prawdopodobnie 1.12)W Carrefourze co roku jest mieszana Hestia z SuperPower'em więc z SP mógłbyś coś ciekawego kupić.Jednak najtaniej by było raczej w Biedronce, a za 100 zł tam możesz zakupić sobie bardzo fajny stuff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ponq 2
Witam. W tym roku mysle o stuffie za okolo 100 zl. Gdzie najlepiej zrobic zakup? Gdzie byloby najtaniej? Czy oplaca mi sie kupic fajerwerki za taka kwote w necie i wydac 20-30 zl na przesylke?
Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi