Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie ktore osoby byly by zainteresowane zakupem koszulki z nowym logo strony www.fireworks.com.pl
koszt jednej koszulki gdybym zamawial minimum 5 wyniusl by 20zl od sztuki, wiec sadze ze niejest to wygorowana cena
kolor koszulki: biały
rozmiar: ogolnie XL, ale moze by sie udalo mniejsze zamowic
koszulka: STEDMAN - CLASSIC 100% bawełna, gramatura: 155g/m2
nadruk byl by zrobiony SITODRUKIEM
logo: duże z przodu koszulki, ciemno chabrowy kolor
logo widzieli juz witus, mantis i Damian wiec ich pytajcie co o nim sadza, gdyz przed prezentacja nowej strony wiecej osob go niezobaczy

gdy by ktos chcial samemu kupic jedna sztuke takiej koszulki to poniusl by koszta w wysokosci 35zl + wysylka

napoczatku sam chcialm wylozyc pieniadze na koszulki i sprzedawac jak by ktos mial na nia ochote, ale mialem ostatnio male problemy finansowe i niemoge tak uczynic dlatego trzeba by bylo najpierw wplacic pieniadze

sadzez ze niejest to za wysoka cena jak za fajna koszulke.
P.S. ja osobiscie niezarabiam na tych koszulkach ani grosza i ani grosz ze sprzedazy tych koszulek nie idzie na serwery :arrow: to dlatych co niechcieli dac kasy na strone

oczywiscie moge zamowic wiecej sztuk, jak bedzie wiecej chetnych
zglaszajcie sie bo tez bym chcial miec taka koszulke za 20zl a niechce placic 35

cena spadnie gdybym mial zamowic 10szt

Opublikowano

brakuje jeszcze 2 osob chcacych zamowic koszulke, aby cena niebyla wyrzsza niz 20zl

chetnych prosze o zglaszanie sie

• 1 rok później...
Opublikowano

Pytanie do wapstera : Czy jest możliwość zorganizowania takiej ,,akcji" ponownie??

Ja oczywiście też :mrgreen:

Opublikowano

Witam ja bym jedna wziol koszulke jesli jest możliwość

Opublikowano

Witam,
Ja też chciałbym kupić taką koszulkę, jakby co to ja tez dołączam sie do zamówienia x)
Pozdrawiam

Opublikowano
rozmiar: ogolnie XL, ale moze by sie udalo mniejsze zamowic

Hmm ta Xelka mnie przeraża, utopiłbym się w niej ;) Wap zorientuj się czy da się mniejsze :) Jeśli tak, to się pisze na to ;)
Opublikowano

ja bym tez kupil xl albo jak by byly to nawet xxl moge wziasc ;)

Opublikowano

To co dalej z koszulkami juz sie chetnych zebrało sporo (w tym ja) kiedy bedą zamawiane ???

Opublikowano

Ja może też kupiłbym:D bo 20zł to nie dużo... a możesz dać fotke?

Opublikowano

To co jest z tymi koszulkami już raczej się nikt nie zgłosi tak że mógłbyś już wapster powiedzieć jak będzie. Bo coś temat stanął :evil:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...