wapster 0 Opublikowano 23 Października 2006 mam pytanie ktore osoby byly by zainteresowane zakupem koszulki z nowym logo strony www.fireworks.com.plkoszt jednej koszulki gdybym zamawial minimum 5 wyniusl by 20zl od sztuki, wiec sadze ze niejest to wygorowana cenakolor koszulki: białyrozmiar: ogolnie XL, ale moze by sie udalo mniejsze zamowickoszulka: STEDMAN - CLASSIC 100% bawełna, gramatura: 155g/m2nadruk byl by zrobiony SITODRUKIEMlogo: duże z przodu koszulki, ciemno chabrowy kolorlogo widzieli juz witus, mantis i Damian wiec ich pytajcie co o nim sadza, gdyz przed prezentacja nowej strony wiecej osob go niezobaczygdy by ktos chcial samemu kupic jedna sztuke takiej koszulki to poniusl by koszta w wysokosci 35zl + wysylkanapoczatku sam chcialm wylozyc pieniadze na koszulki i sprzedawac jak by ktos mial na nia ochote, ale mialem ostatnio male problemy finansowe i niemoge tak uczynic dlatego trzeba by bylo najpierw wplacic pieniadzesadzez ze niejest to za wysoka cena jak za fajna koszulke.P.S. ja osobiscie niezarabiam na tych koszulkach ani grosza i ani grosz ze sprzedazy tych koszulek nie idzie na serwery :arrow: to dlatych co niechcieli dac kasy na stroneoczywiscie moge zamowic wiecej sztuk, jak bedzie wiecej chetnych zglaszajcie sie bo tez bym chcial miec taka koszulke za 20zl a niechce placic 35cena spadnie gdybym mial zamowic 10szt
wapster 0 Autor Opublikowano 28 Października 2006 brakuje jeszcze 2 osob chcacych zamowic koszulke, aby cena niebyla wyrzsza niz 20zlchetnych prosze o zglaszanie sie
firawerkoman 7 Opublikowano 21 Września 2008 Pytanie do wapstera : Czy jest możliwość zorganizowania takiej ,,akcji" ponownie?? Ja oczywiście też :mrgreen:
Pioter 9 Opublikowano 23 Września 2008 Witam,Ja też chciałbym kupić taką koszulkę, jakby co to ja tez dołączam sie do zamówienia x)Pozdrawiam
pj.patryk 3 Opublikowano 23 Września 2008 rozmiar: ogolnie XL, ale moze by sie udalo mniejsze zamowic Hmm ta Xelka mnie przeraża, utopiłbym się w niej Wap zorientuj się czy da się mniejsze Jeśli tak, to się pisze na to
Psychol 0 Opublikowano 30 Września 2008 To co dalej z koszulkami juz sie chetnych zebrało sporo (w tym ja) kiedy bedą zamawiane ???
Ronaldinho 0 Opublikowano 3 Października 2008 Ja może też kupiłbym:D bo 20zł to nie dużo... a możesz dać fotke?
firawerkoman 7 Opublikowano 5 Października 2008 To co jest z tymi koszulkami już raczej się nikt nie zgłosi tak że mógłbyś już wapster powiedzieć jak będzie. Bo coś temat stanął :evil:
Rekomendowane odpowiedzi