Skocz do zawartości
  • 0

Nie mogę się zdecydować.

FireMan

Co wybrać na finał :  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• JW418 Achilles
      4
    • JW731 + JW427
      20

Pytanie

No i w związku z wysokimi cenami wyrzutni straciłem orientacje i nie wiem juz co wybrać.
Pierwotnie jako finałowe wyrzutnie planowałem JW418 + JW731 , lecz ich cena to łącznie 495zł(czyli prawie 500zł za 2 wyrzutnie , a to 1/3 kwoty całego stuffu).
W związku z niesamowitym wzrostem ceny achillesa(JW418) nie widze sensu ładować w niego 300zł , gdyż mogę mieć za to kilka/naście mniejszych wyrzutni.
Stanąłem przed wyborem - czy :
-JW418 Achilles - 299zł + coś za 80zł
-JW427 + JW731 - 386zł

Doradźcie !

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

To oczywiste że JW427 + JW731! Dwie duże wyrzutnie które mają super efekty.
Achilles za szybko strzela i tak naprawde niewiele widać, po za tym nie jest to jakaś super wyrzutnia żeby dać za nią aż 300 zł, a tak za ponad 300 masz dwie.

• 0

Ja również jestem za JW427+JW731. Achilles jest fajna wyrzutnią ale za szybko strzela przez co efekty się strasznie zlewają.

• 0

JW731 +JW427. Po pierwsze: Za podobną kwotę 2 wyrzutnie. Po drugie: Achilles nie jest tak wspaniały moim zdaniem. Tym bardziej że już go miałeś i dobrze było by wypróbować coś nowego.
Po trzecie: JW427 wali 10 serii po 10 shotów tak więc efekt napewno zasłania całe niebo a widownia będzie piszczeć z zachwytu.
Uprzedzając pytanie: ja na koniec puściłbym JW427 a przed nią - JW731 :grin:

#edit do wszystkich tych co mówią że achilles za szybko strzela
Achilles normalnie nie strzela tak szybko jak u mpiego, poprostu zapewne zamokły mu lonty jak dla velibruma.

• 0
JW731 +JW427. Po pierwsze: Za podobną kwotę 2 wyrzutnie. Po drugie: Achilles nie jest tak wspaniały moim zdaniem. Tym bardziej że już go miałeś i dobrze było by wypróbować coś nowego.
Po trzecie: JW427 wali 10 serii po 10 shotów tak więc efekt napewno zasłania całe niebo a widownia będzie piszczeć z zachwytu.
Uprzedzając pytanie: ja na koniec puściłbym JW427 a przed nią - JW731 :grin:

#edit do wszystkich tych co mówią że achilles za szybko strzela
Achilles normalnie nie strzela tak szybko jak u mpiego, poprostu zapewne zamokły mu lonty jak dla velibruma.

Ja myślałem , żeby odpalić 2 na raz , ale efekty by na siebie nachodziły.
Ale najlepiej będzie chyba tak jak Ty mówisz.
Pierw JW731 , potem JW427.

• 0

hestiabum dokładnie. Lonty zawilgotniały i przyspieszył. Proszę się tym nie sugerować.

a co do wyboru to oczywiście JW731 + JW427. Lecz JW427 bym wywalił i wziął Achillesa albo JW417 show of fireworks zamiast niego. I wtedy byłoby idealnie ;) Ale znowu cena była by wyższa więc musiał byś z jeszcze czegoś zrezygnować :sad:

• 0
hestiabum dokładnie. Lonty zawilgotniały i przyspieszył. Proszę się tym nie sugerować.

a co do wyboru to oczywiście JW731 + JW427. Lecz JW427 bym wywalił i wziął Achillesa albo JW417 show of fireworks zamiast niego. I wtedy byłoby idealnie ;) Ale znowu cena była by wyższa więc musiał byś z jeszcze czegoś zrezygnować :sad:

Niestety wtedy wyjdzie mnie za drogo , a nie chciałbym z niczego rezygnować.
Zaryzykuje i kupie obydwie.
Myślę , że będe zadowolony :razz: :razz: