Szukam kilka osób które mi pomogą zrealizować prezent. Chodzi o nagranie siebie z życzeniami dla jednej osoby. Szukam osoby ze stuffem już (może mpiwowski się ujawnisz w końcu na filmie specjalnie dla NIEJ? ), tak aby na jego tle być i dodać "od wszystkich piromaniaków. Zbieram różne, mam astronomów, chemików, motocyklistów...
Z zagranicy też zbieram, może ma ktoś rodzinę, kto by był chętny? Albo ktoś ma inną pasję i jako jej reprezentant mógłby wystąpić?
Odważy się ktoś? Ze swojej strony dla osób które pomogą zrobię specjalny totorial z foto/video dokumentacją odnośnie przeróbek najtańszych rakietek na bardzo porządne i ładne, z 2 odczynników, koszt - grosze (dlatego zamawiam sobie dobrych kilka opakowań tych rakietek)
Pytanie
Nostra 0
Cześć Wam
Szukam kilka osób które mi pomogą zrealizować prezent. Chodzi o nagranie siebie z życzeniami dla jednej osoby. Szukam osoby ze stuffem już (może mpiwowski się ujawnisz w końcu na filmie specjalnie dla NIEJ? ), tak aby na jego tle być i dodać "od wszystkich piromaniaków. Zbieram różne, mam astronomów, chemików, motocyklistów...
Z zagranicy też zbieram, może ma ktoś rodzinę, kto by był chętny? Albo ktoś ma inną pasję i jako jej reprezentant mógłby wystąpić?
Odważy się ktoś?
Ze swojej strony dla osób które pomogą zrobię specjalny totorial z foto/video dokumentacją odnośnie przeróbek najtańszych rakietek na bardzo porządne i ładne, z 2 odczynników, koszt - grosze (dlatego zamawiam sobie dobrych kilka opakowań tych rakietek)
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi