michalq 0 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Chcem sobie kupic 4-8 rakiet, tylko nie wiem jakichMam do wydania 71zlSam wybralem takie cos :GOLDEN LIFE - N3504MORFEUSZ - JR34zamawiac bede na fajerwerkimarket.pl Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 1 Grudnia 2008 hmm według mnie dobrymi rakietami byłyby Speedy 4 i dragon queen rocket za wszystko około 50zł, masz 8 rakiet i będą super efekty. Zostanie ci jeszcze 25zł na jakąś baterię bądź pierdółki. Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zostanie ci jeszcze 25zł na jakąś baterię bądź pierdółki. Ale on napisałe wyłącznie rakiety , a nie na baterie/wyrzutnie , przy których aż tak sie upierasz : To tak - Zależy , co masz zamiar kupić , czy zainwestować w 2 komplety mniejszych , czy komplet większych.Możesz kupić zestaw Festival , który kosztował 63zł(nowy cennik w środe) , bądź coś większego , np. Big Day - 75zł za 4 kolosalne rakiety. Cytuj
0 xHESTIABUMx 0 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ale na f.market chyba jeszcze nie ma Festivala. Ja bym brał golden life i Speed IV bardzo dobre rakiety xD Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ale na f.market chyba jeszcze nie ma Festivala. Ja bym brał golden life i Speed IV bardzo dobre rakiety xD Festival w sprzedaży będzie dopiero od środy(wtedy będzie znana jego cena) , bo dopiero dzisiaj przypłynął do Polski. Cytuj
0 michalq 0 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja bede zamawiac okolo 15 grudnia, jak bedzie festival to go wezme Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Jak będzie Festival to nie zastanawiaj się i bierz go! Świetny zestaw. Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 2 Grudnia 2008 ... Które są nie opłacalne... Zapłacisz za 4 rakiety które nie są warte swojej ceny.. Cytuj
Pytanie
michalq 0
Chcem sobie kupic 4-8 rakiet, tylko nie wiem jakich
Mam do wydania 71zl
Sam wybralem takie cos :
GOLDEN LIFE - N3504
MORFEUSZ - JR34
zamawiac bede na fajerwerkimarket.pl
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi