Szyszak 0 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Planuje kupic jaks wyrzutnie z ukladem fan. Chce abyscie mi doradzili bo zbytnie sie na nich nie znam.Maksymalna cena to okolo 60zl.Odpada JW90 mam na nial osobne fundusze. :lol: Cytuj
0 ZIP 0 Opublikowano 1 Grudnia 2008 JW103 tylko ostatnie 3 strzały ma w układzie FAN.Jeszcze oprócz Condora Jorge nie ma nic z układem FAN do 60zł.Ale nie wiem jak u innych importerów... Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Wyrzutni ze strzałami tylko kątowymi oprócz wspomnianej już przez Ciebie JW90 i JW87 do tej ceny nie znajdziesz.Są jednak wyrzutnie mieszane takie jak:JW21 Condor - 28,80 złJW103 Imagine - 29 złI to byłoby na tyle w cenie do 60 zł :lol:Możesz dopłacić 9 zł do JW165 Imagine. Na filmie prezentuje się łądnie, więc może warto dopłacić ? Cytuj
0 Szyszak 0 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 Masz racje 9zl to malo a efekt ladny.Teraz mam nastepny dylema czy kupic JW165 Imagine za 70zl.Czy moze JW21 Condor i JW103 Imagine za 60zl ? Cytuj
0 ZIP 0 Opublikowano 1 Grudnia 2008 To pewnie dlatego, że na jej jedynym filmie odpalali 2 na raz. Cytuj
0 xHESTIABUMx 0 Opublikowano 1 Grudnia 2008 JW165 rządzi, lepszej wyrzutni w tej cenie nie znajdziesz, na lepsze wyrzutnie od niej będziesz musiał wyłożyć prawie 100 zł (jw59, jw56 ale w sumie nie wiem czy sią lepsze czy gorsze)#edit: no i co że na filmie są 2 nawet jedna się dobrze zaprezentuje a dwie to już wogle masakra :lol:a i czy może wiecie dlaczego jak łądunki na tym filmie eksplodują to takie piszczenie jest? jakieś echo czy co? Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Moje propozycje to JW87 i Condor lub New Age (hot stars) ale na 2 opcję trzeba by było dorzucić jeszcze trochę złociszy Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Mi też się nasuwa JW87 na żywo nie wiele słabsza jest od JW90 no i Condor co do innych firm to na www.artbron.pl znalazłem wyrzutnię P7123 Sunshine z Komety 12 sh 1,2" w cenie 30 zeta efekty na prawdę super nawet lepsze od JW90 Tu masz film Cytuj
0 witus 0 Opublikowano 2 Grudnia 2008 W tej cenie prócz JW87 nic ciekawego nie masz do zakupu, bo jest to prawie to samo co JW90.Gdybyś jednak dorzucił nieco kasy, mógłbyś zainwestować w 25 strzałowe kątówki, takie jak JW56 Show of Fireworks. Jest to bardzo ładna bateria z dość rozłożystymi efektami na niebie. Można byłoby też kupić 35 strzałową baterie JW57 New Age - długo trwa i ma ładne efekty :smile: Cytuj
0 Achtung111 0 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Może 2x condor? Poszukaj filmiku z nowym efektem. Wedlug mnie bardzo ladna wyrzutnia z niespotykanym niebieskim kolorem Cytuj
Pytanie
Szyszak 0
Planuje kupic jaks wyrzutnie z ukladem fan.
Chce abyscie mi doradzili bo zbytnie sie na nich nie znam.
Maksymalna cena to okolo 60zl.
Odpada JW90 mam na nial osobne fundusze. :lol:
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi