Kryspinek2008 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mam pytanie do wszystkich użytkowników forum. A więdz kupujecie coś swoim rodzicom na gwiazdkę? Jak tak to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja mamie kupię świeczke zapachową(bo zbiera) a tacie jakieś perfumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos666666 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 jam mamie kupie zegarek albo zestaw kosmetyków a tacie elektryczną maszynkę do golenia :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryspinek2008 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja w tym roku mam zamiar kupić dobre wino czy lepiej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urich 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ciekawe kto ci sprzeda xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryspinek2008 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mam pełnoletniego brata To co sądzicie o winie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyro man 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Kiepski pomysł z tym winem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jeśli lubią pić to jest dobry jeśli nie to proponuję ramkę ze zdjęciem całej twojej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jeśli lubią pić to jest dobry jeśli nie to proponuję ramkę ze zdjęciem całej twojej rodziny A nie lepiej po kwiatku i płyn do szyb dla ojca :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Tacie kup coś do samochodu , na pewno się ucieszy , ja bym proponował wisiorek na kluczez logiem samochodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryspinek2008 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Dziękuje na pewno jakiś pomysł wykorzystam...Tele mój tata niedawno kupił audice Wisiorek na pewno kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 ja bym tacie kupił krawat a mamie jakieś kosmetyki. problem w tym że nie mam za co kupić... jestem kompletnie spłukany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryspinek2008 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Masz brata lub siostrę...Dziadków wujków ciocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Masz brata lub siostrę...Dziadków wujków ciocie? Brata mam. Siostry nie. Wujków i ciotki mam Ale nie mam zwyczaju że za każdym chodze i proszę o kase :cry: (jeżeli o to chodziło) :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzin100nikiem 0 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 ja bym tacie kupił krawat a mamie jakieś kosmetyki. problem w tym że nie mam za co kupić... jestem kompletnie spłukany gdy jesteś spłukany to lepiej nie inwestuj w krawat, bo za dobry trzeba dac z 50 zl a kosmetyki , ja bym z tego działu kupił jakiś perfum bo raczej rexony jej nie kupisz Szkoda że juz po swietach bo bym ci dal kilka pomysłów za niewielkie pieniadze, a tak to bedziesz miał na nastepne święta.Dla taty: Kufel do piwa (jakiś duży)- 15 zł (chyba że jest abstydentem , czy jakoś tak)Dla mamy: no nie wiem może jakiś kamień spod jej znaku zodiaku, każda jest inna i nie wiem co twoja lubi.Ja dla taty kupiłem kufel a dla mamy taka szklana kostke w ktora sie wklada zdjecie i widać je w z każdej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 gdy jesteś spłukany to lepiej nie inwestuj w krawat, bo za dobry trzeba dac z 50 zl a kosmetyki , ja bym z tego działu kupił jakiś perfum bo raczej rexony jej nie kupisz Szkoda że juz po swietach bo bym ci dal kilka pomysłów za niewielkie pieniadze, a tak to bedziesz miał na nastepne święta.Dla taty: Kufel do piwa (jakiś duży)- 15 zł (chyba że jest abstydentem , czy jakoś tak)Dla mamy: no nie wiem może jakiś kamień spod jej znaku zodiaku, każda jest inna i nie wiem co twoja lubi.Ja dla taty kupiłem kufel a dla mamy taka szklana kostke w ktora sie wklada zdjecie i widać je w z każdej strony. Po co to wogóle piszesz?Spojrzałeś chociaż na datę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonOfFireworks 0 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Po co to wogóle piszesz?Spojrzałeś chociaż na datę? hahah może nie zauważył ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi