Kryspinek2008 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mam pytanie do wszystkich użytkowników forum. A więdz kupujecie coś swoim rodzicom na gwiazdkę? Jak tak to co? Cytuj
0 adam 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja mamie kupię świeczke zapachową(bo zbiera) a tacie jakieś perfumy Cytuj
0 kokos666666 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 jam mamie kupie zegarek albo zestaw kosmetyków a tacie elektryczną maszynkę do golenia :razz: Cytuj
0 Kryspinek2008 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja w tym roku mam zamiar kupić dobre wino czy lepiej nie? Cytuj
0 Kryspinek2008 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mam pełnoletniego brata To co sądzicie o winie? Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jeśli lubią pić to jest dobry jeśli nie to proponuję ramkę ze zdjęciem całej twojej rodziny Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jeśli lubią pić to jest dobry jeśli nie to proponuję ramkę ze zdjęciem całej twojej rodziny A nie lepiej po kwiatku i płyn do szyb dla ojca :mrgreen: Cytuj
0 Tele 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Tacie kup coś do samochodu , na pewno się ucieszy , ja bym proponował wisiorek na kluczez logiem samochodu . Cytuj
0 Kryspinek2008 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Dziękuje na pewno jakiś pomysł wykorzystam...Tele mój tata niedawno kupił audice Wisiorek na pewno kupie Cytuj
0 sewer1412 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 ja bym tacie kupił krawat a mamie jakieś kosmetyki. problem w tym że nie mam za co kupić... jestem kompletnie spłukany Cytuj
0 Kryspinek2008 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Masz brata lub siostrę...Dziadków wujków ciocie? Cytuj
0 sewer1412 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Masz brata lub siostrę...Dziadków wujków ciocie? Brata mam. Siostry nie. Wujków i ciotki mam Ale nie mam zwyczaju że za każdym chodze i proszę o kase :cry: (jeżeli o to chodziło) :grin: Cytuj
0 Dzin100nikiem 0 Opublikowano 21 Stycznia 2011 ja bym tacie kupił krawat a mamie jakieś kosmetyki. problem w tym że nie mam za co kupić... jestem kompletnie spłukany gdy jesteś spłukany to lepiej nie inwestuj w krawat, bo za dobry trzeba dac z 50 zl a kosmetyki , ja bym z tego działu kupił jakiś perfum bo raczej rexony jej nie kupisz Szkoda że juz po swietach bo bym ci dal kilka pomysłów za niewielkie pieniadze, a tak to bedziesz miał na nastepne święta.Dla taty: Kufel do piwa (jakiś duży)- 15 zł (chyba że jest abstydentem , czy jakoś tak)Dla mamy: no nie wiem może jakiś kamień spod jej znaku zodiaku, każda jest inna i nie wiem co twoja lubi.Ja dla taty kupiłem kufel a dla mamy taka szklana kostke w ktora sie wklada zdjecie i widać je w z każdej strony. Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 21 Stycznia 2011 gdy jesteś spłukany to lepiej nie inwestuj w krawat, bo za dobry trzeba dac z 50 zl a kosmetyki , ja bym z tego działu kupił jakiś perfum bo raczej rexony jej nie kupisz Szkoda że juz po swietach bo bym ci dal kilka pomysłów za niewielkie pieniadze, a tak to bedziesz miał na nastepne święta.Dla taty: Kufel do piwa (jakiś duży)- 15 zł (chyba że jest abstydentem , czy jakoś tak)Dla mamy: no nie wiem może jakiś kamień spod jej znaku zodiaku, każda jest inna i nie wiem co twoja lubi.Ja dla taty kupiłem kufel a dla mamy taka szklana kostke w ktora sie wklada zdjecie i widać je w z każdej strony. Po co to wogóle piszesz?Spojrzałeś chociaż na datę? Cytuj
0 SzymonOfFireworks 0 Opublikowano 11 Maja 2011 Po co to wogóle piszesz?Spojrzałeś chociaż na datę? hahah może nie zauważył ... Cytuj
Pytanie
Kryspinek2008 0
Mam pytanie do wszystkich użytkowników forum. A więdz kupujecie coś swoim rodzicom na gwiazdkę? Jak tak to co?
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi