ZIP 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Nikt nic nie pisze to walimy kolejny bezsensowny temat.Co chcielibyście dostać na święta?Może podzielmy to na 2 części:Marzenia mniej realne i bardziej realne.Wy pierwsi - ja napiszę coś później bo muszę pomyśleć :lol: Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja mam 2 rzeczy, które chciałbym dostać na święta:1. Jak najwięcej kasy (kasy nigdy za dużo)2. Nowa myszka (bo ta to ..... [wstaw najgorsze przekleństwo, jakie znasz] )Nie chcę fajerwerków pod choinkę, wolę kasę, bo jakby mi nawet chcieli kupić, to dobrze wiem, że bym dostał byle co z Hestii... Cytuj
Kryspinek2008 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mniej realne:Laptop lub XBOX 360Bardziej realne:Nowa bluzaZegarekI z 200zł Cytuj
ZIP 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mi mama powiedziała, że mam już prezent... Jak zwykle nie mam pojęcia co to może być.Dobra...Bardziej realne:-Kierownicę Logitech G25 bo wciągnęła mnie pewna fajna gra.-HOTAS Saitek X52 Pro-Wygrać pyroKonkurs :lol:-Jeszcze trochę fajerwerków-Pojechać w końcu do Czernobyla!Mniej realne:-295-konną wersję Mitsubishi Evo X-Nowy model R/C za 3300zł-Legalizację pirotechniki amatorskiej lub chociaż strzelania przed 31.12-Lepsze oceny-Kamerę Canon HV30-Lustrzankę A350-DziewczynęTo chyba tyle. Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 A ja materialnych nie potrzebuję i nie będę miał, bo po co :grin: Ja na prezent sobie sam pracuje, chce mieć mocną "ramę" i stawać się z dnia na dzień coraz lepszym "artystą życia", i tak nikt nie kuma, ale co tam :grin: Cytuj
maxior 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Realne:-odtwarzacz MP4-porządną rakietke do tenisa stołowego-z 200złMniej realne:-Bomardier max XT 800ccm-moździerz z Hestii za 360 zł.-Lego model Green Street,Market street. Cytuj
Kixlox093 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 ---------------------------------------------Bardziej Realne: :arrow: Coś z odzieży :arrow: 50-100 zł :arrow: Kamera InternetowaNierealne :Nowy Komputer za 10tyś zł---------------------------------------------Zip nie do Czernobyla tylko do Czarnobyla a dokładniej do opuszczonego miasta Prypeć niedaleko byłej elektrowni Czarnobylskiej bo najbliżej można podejść chyba 1,5-2,0km od elektrowni ale ja tam nie polecam za duże promieniowanie i nie zamierzaj się wybierać do czerwonego lasu bo tam największe promieniowanie jest Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Słyszał, słyszał Są nawet organizowane wycieczki do tego miejsca i jakoś nikt nie zmarł od napromieniowania. Są specjalne liczniki Geiner, Geigera czy cuś. I pomiary wykazały że wcale norma nie jest tak przekroczona. Tylko niektóre miejsca są niebezpieczne. Na przykład cmentarzysko maszyn. Tak jest hardcore :mrgreen: Czarnobyl - ang Chernobyl więc Czernobyl też nie jest złą formą. On topJa chciałbym mieć rodzinną atmosferę, ucieczkę od problemów codzienności itp. Bo to się w świętach liczy. Od prezentów są urodziny, imieniny itp. Cytuj
Kixlox093 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Dużego nie ma żeby cie zabiło xD ale po co ryzykować parę metrów ?? xD 1.5-2,0km może nie ale przecież brama jest i duży to plac co najmniej 500m od bramy jest elektrowniaa ty parę metrów ok nie kłócę się sam chce się wybrać kiedyś tam kreci mnie to miejsce :mrgreen:Edit nie w COD4 tylko w S.T.A.L.K.E.R.: Cień CzarnobylaEditLol nawet nie wiedziałem bo nie przeszedłem COD4 całegoto sorry Cytuj
michalq 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja słyszałem o mieście Prypeć, jak dobrze pamietam to przy wczytywaniu sie misji w COD4 bylo napisane cos o Prypeć Mniej realne:Honda CBR 600rr, moze byc yamaha aerox z 08 GF 280gtx zotacDziewczyne Bardziej realne:Rodzice zawsze kupywali mi taka gre jaka chcialem lub pilke nozna, w tym roku chcem kase i wydam ja na fajerwerki z lidla Cytuj
Urich 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ogólnie cały klimat katastrofy w czarnobylu jest strasznie interesujacy ^^ A jak ktos sie tym interesuje to polecam STALKER`a, swietna gra ^^ja bym chciał z realnych coś kaski, a z nierealnych za***ista laske(no nie wiem... moze jakas aktorke?) xD Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 7 Grudnia 2008 hmm ja bym chciał dostać takie coś:realne:nowy akumulator do kamerynowa myszka do kompafolie ochronne na aparatwięcej fajerwerków :lol:GTAIVnierealne:lamptopaskuternowy udoskonalony kompBMW :lol: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Realne :-Karta pamięci do cyfrówki 4GB SDHC-Pieniążki od rodzinki (500zł) :mrgreen: -Nowa ładowarka wraz z akumulatorami.-Nowa myszka Logitech G9(już dostałem)-Zegarek (T-Touch)-Gry-Narty-...Mało realne :-Bugatti Veyron :mrgreen: Cytuj
McMichalek 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Bardziej realne-dużo fajerwerków-Ps3-nowy , lepszy kompMniej realne-jakaś fajna limuzyna(nie jestem jeszcze pełnoletni)-kupon w lotka na 40 mln zł albo więcej :grin: Cytuj
witus 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Oj, coś spore macie zapotrzebowania materialne Ja w zasadzie byłbym bardzo zadowolony, gdybym pod choinką ujrzał jakąś grę na Playstation 3. Głównie zależałoby mi na którymś z tych tytułów - Resistance 2, Motorstorm Pacific Rift, Dead Space, czy też Mirror's Edge. Grałem w każdą z wymienionych produkcji i wszystkie przypadły mi do gustu, więc którąś *Santa claus* mógłby mi sprawić.Jednak nie spodziewam się tego typu prezentu i bardziej obstawiam, że zakupie sobie w tygodniu jakieś czarne jeansy do 100 zł i to będzie mój prezent na święta. Przydadzą mi się kolejne spodnie, a czarnych dawno nie miałem :smile: Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Macie wymagania Mi wystarczy klimat swiąt A prezenty realne:-stelaż do sqta żebym mógł porzadnie stuntować-perfumy-kaska-jakieś ubraniemałorealne:-Yamaha R1-Honda cbr600 do stuntuI to na tyle Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Bardziej realne:-Kasa! :mrgreen: -Jakaś fajna bluzkaMalo realne:-Fifa 09 na Xboxa 360-Pamięć RAM (przydalo by się 1GB) Cytuj
Gonskaaa 0 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Realne:200 złJakiś ciuchKrzyżyk(bo mam łańcuszek ale bez krzyżyka :grin: )Fajerwerki rzecz jasna Natomiest mniej realne.wręcz nie realne to:Maybach Exelero (700 KM) :twisted: 1mln zł wielka willa z basenem Cytuj
Adam946 0 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja jestem mało wymagający realne coś słodkiego kasa coś około 50jakaś pierdółka fajerwerkimało realnederbi senda sm 50większa kasa Cytuj
Marian 0 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Realne:-słodycze-kasa-bluza lub coś tego typuMożliwe:-Prawo jazdy (16.12 mam egzamin)Mniej realne:-karta graficzna GeForce GTX280Najbardziej zależy mi na prawku i mógł bym tylko to dostać :smile: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja tam nic nie potrzebuje z żeczy materialnych no może nowe opony do Quada szosowe bo mi szkoda kasy xD Cytuj
matttek 0 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja bym chciał dostać psp lub xboxa ale już wiem że dostane jakiś złoty łańcuszek Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 11 Grudnia 2008 hmm ja bym chciał dostać takie coś:nierealne:lamptopaskuter Jakbyś nie kupował fajerwerków 2x po 3.5k to byś miał i to i to :lol:ja bym chciał:realne- myszkabardziej pojemny akumulator do cyfrówki (gdzieś z 1500 mAh)kase 300złjakąś niezłą gre- np. nfs undercovermniej realne:lepsze części do kompa (ten komp ma 7 lat ledwo zipie :evil:)nikona d3laptopwypas komórke Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi