papug 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jak namówic rodziców, żeby pozwolili mi kupic fajerwerki za 150 zł. Caly czas mowia ze to za duzo pieniedzy, że ida w błoto. jak mam im to wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Tak, że raz w roku można zaszaleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja zrobiłem tak, że nawijałem rodzicom bez przerwy o fajerwerkach, aż się zgodzili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kryspinek2008 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 A pieniądze które przeznaczasz na fajerwerki są Twoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 papug 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 w połowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tele 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja to zrobiłem kilkoma zdaniami : Wolicie żebym palił albo pił czy puszczał fajerwerki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Rozmawiajcie tutajhttp://www.forumfajerwerki.pl/viewtopic.php?t=2861 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
papug 0
Jak namówic rodziców, żeby pozwolili mi kupic fajerwerki za 150 zł. Caly czas mowia ze to za duzo pieniedzy, że ida w błoto. jak mam im to wytłumaczyć?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi