xHESTIABUMx 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jak w temacie, podajcie nazwy jakichś przystepnych cenowo wyrzutni które duuuuużo hałasu robią :mrgreen: powiedzmy że do 30 złps. samuraja już mam więc jego nie zaliczajcie Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ja wybrałbym sprawdzonego Tyranta. Jak na swoją cenę i wymiary robi bardzo dużo hałasu. Jest wyrzutnią bardzo dynamiczną, na początku jest seria efektownego cracklingu. Z nią będziesz miał spore zamieszanie Film jak tyrant strzelał u mnie - Cytuj
0 sewer1412 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 JW12 Imagine : strasznie głośna! To jest moja propozycja Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ja proponujecie ci na 1 miejscu w robieniu zamieszania to JW90 a następnie Condor lub Cudak battery Cytuj
0 witus 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Do 30 zł ciężko będzie znaleźć wyrzutnie, która ma dość głośny huk.Na pewno warto tutaj zerknąć na wyrzutnie, które dość intensywnie strzelają - wtedy robi się sporo zamieszania na niebie. Do tego typu baterii można zaliczyć Tyranta, czy JW04 Uran. Mają spory huk, a jeśli dołożysz do tego interesu jakieś 30 zł, będziesz mógł kupić Top Secret - ta wyrzutnia ma bardzo duży huk i ładne efekty Cytuj
0 xHESTIABUMx 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2008 Uran odpada, jw 90 też (ta druga już siedzi w kartonie u mnie, a uran swoją drogą)zastanawiam sie nad condorem i jw12 ale zdaje sie ze condora nie widzialem.Witus wiecej nie moge juz dolozyc tak wiec kupno droższej wyrzutni nie wchodzi w gre Cytuj
0 Urich 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 a ja polecam, na duzo huku, to kupic 10 szt 25 sh katiuszy, albo pięć 50 strzałowych, połączyć lątem, i odpalić wszystkie na raz... Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ja proponuję tyranta rok temu miałem efekty super nie spodziewałem się po takim kalibrze takich efektów Cytuj
0 Achtung111 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wydaje mi się że thunder rain (mały) strzela szybciej od tyranta...btw. Najlepiej kup sobie kilka karabinków xD Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Przy budżecie 30zł , ciężko jest wybrać coś z mocnym hukiem :mrgreen: A co byc powiedział na JW168 .29zł i jest naprawdę głośna... Cytuj
Pytanie
xHESTIABUMx 0
Jak w temacie, podajcie nazwy jakichś przystepnych cenowo wyrzutni które duuuuużo hałasu robią :mrgreen: powiedzmy że do 30 zł
ps. samuraja już mam więc jego nie zaliczajcie
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi