papug 0 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Co sie bardziej opłaca kupić kupić petardy baczki motylki czy zamiast tego jakąś wyrzutnie. Bo planuje na drobnice mwydac około 20 zł. Tak wiec co lepiej wybrać? Cytuj
0 xHESTIABUMx 0 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zależy jaką drobnice kupujesz i czy bardziej stawiasz na jakosc z drobnicy do 20 zł wziąłbym jaja dinozaura jakies tam karabinki i inne (nie za duzo, raczej same petardy) i do tego wyrzutnie np. Uran, Pluton (coś z big bang) albo np. bazooke (polecam 4) Cytuj
0 jano 0 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jaja dinozaura ok.5 złmotylki 12 szt. ok. 2 złbączki 6 szt. ok 2złMC I, II, lub III Razem wyjdzie około 20 zł Cytuj
0 theodorebagwell 0 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ja bym wziął za 20 zl. Jakies fajne petardy 1 strzalowe np k0203 np 100sztuk, whestlingi za 10zl i jakiegos motylka. drobnica jest fajna. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ja jestem za tym byś kupił wyrzutnie. Z takiej kostki typu Condor, Cudak battery czy Tyrant będziesz bardziej zadowolony i na dłużej efekt tego zostanie Ci w pamięci. Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja równierz bym wziął jakąś wyrzutnie z tych typów co podał Mpiwowski Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 10 Grudnia 2008 papug . jest to kolejny na tym forum temat z prośba o pomoc(a modzi to mają w d...).Napisz wzystko w jednym temacie , a nie zakładaj 6-ciu , wciąż zmieniając pytanie....Jak już dobrze wiesz , najlepiej wziąć jkedną wyrzutnie , tylko gdzie chcesz kupować i wg. jakich cen liczyć - hurtowych , sklepowych(jeśli tak , z jakiego sklepu).Jeśli wg. hurtowych , to kup wyrzutnie Guliwer - 20.95zł , nieco przekracza budżet , ale na efekcie sie nie zawiedziesz... Cytuj
Pytanie
papug 0
Co sie bardziej opłaca kupić kupić petardy baczki motylki czy zamiast tego jakąś wyrzutnie. Bo planuje na drobnice mwydac około 20 zł. Tak wiec co lepiej wybrać?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi