xHESTIABUMx 0 Opublikowano 9 Grudnia 2008 CO jest lepsze i ma większe rozpryski ss6 czy borneo? i czy możecie dać ceny hurtowe?Kamil ty miałeś obie możesz sie wypowiedziec na ich temat? Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 9 Grudnia 2008 SuperShow 6 - 26 złWiększe efekty, mniej strzałów, miałem rok temu, 2 lata temu, ale w tym roku już jej nie planuje. Może dlatego że po prostu nie ma sensu mieć tej samej wyrzutni po raz 3-ci z rzędu, a też troche efekty tej wyrzutni są troche nudne... Same czerwone takie nijakie.. Nie jest zła, ale już za dużo razy ją widziałem Borneo - 22,80 zł Dużo ciekawych strzałów, w tym roku również nie będe miał tej wyrzutni z tego samego powodu co SS6 :lol:Ale jest bardzo kolorowo na niebie, nie tylko czerwone strzały...Trudno powiedzieć co wybrać, zależy jaki masz stuff zaplanowany. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Większe rozpryski ma SuperShow 6 ale za to mniejszą iloscią strzałów. A borneo ma mniejsze rozpryski i większą ilość strzałów :mrgreen: ja osobiście wybrał bym Borneo jednak to wiecej strzałów i efekty będą bardziej różnorodne a co do wielkości to myślę, że aż tak wielkiej różnicy nie będzie Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 10 Grudnia 2008 SS6 miałem w tamtym roku.Ma baaardzo duże rozpryski(id=30mm) , huku też jest dużo , a przy tym troszke waży...Niestety to tylko 10 powtarzających się strzałów , przez co jest to wyrzutnia , którą kupiłem raz i prędko nie zagości w moim stuffie...Borneo(zostały wolne fundusze i po chwaleniu jej przez kamila , zdecydowałem się na nią) jest ciekawą wyrzutnią , nietety rozpryski są...mniejsze niż w SS6(a sama wyrzutnia jest o połowe mniejsza mimo większej-25-ilości strzałów- id=19mm jak w wyrzutniach typu mały tr etc.).Będzie to lepsza inwestycja(pod wględem ekonomicznym) , ale gorsza dla Twojego kryterium... Cytuj
Pytanie
xHESTIABUMx 0
CO jest lepsze i ma większe rozpryski ss6 czy borneo? i czy możecie dać ceny hurtowe?
Kamil ty miałeś obie możesz sie wypowiedziec na ich temat?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi