malysz 2 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Czy ktoś się orientuje jakiej firmy są tam fajerwerki? Bo słyszałem że właśnie już tam mają. Cytuj
0 Achtung111 0 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Mają hestii i jorge ale nie wiem jak w tym roku. Ceny różnie , bo niektóre rzeczy w porównaniu do katalogowych są droższe a niektóre duuuużo tańsze Cytuj
0 michalidis 0 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Byłem w poniedziałek i mieli tylko hestie, wydaje się, że to wszystko co zaproponują nam na ten rok. Cytuj
0 malysz 2 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2008 A możesz bliżej powiedzieć co dokładnie mieli z tej Hestii?? :razz: Jakie wyrzutnie albo coś? Cytuj
0 Tele 0 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Mam gazetkę . Fajerwerki od. 17.12.08r. UWAGA Album z nowymi fotami : KLIK Cytuj
0 inter 0 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Byłem dziś w bricomarche i planuje sobie kupić dwa wulkaniki za 2.50 i zestaw rakietek thunder za 17.99zł.Podobno te rakietki są niezłe.Pozatym nic specjalnego nie było.Wyrzutnia guliwer za 20.99zł była.Teraz interesują mnie bardziej fajerwerki z intermarche.Tylko nie wiem czy u mnie będą ktoś z was mówił ze niektóre intery nie mają licencji na sprzedaż fajerwerków.Mam nadzieje że moj inter ma :razz: Cytuj
0 koles921 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 A u mnie w Bricomarche sama hestia ;/ nic nie ma z jorga ;/ Cytuj
0 lukasz28 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 u mnie w brico marche jorge wyrzutnia jupiter rakiety zestaw pyromix diabolo Cytuj
0 blackhawk777 0 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam. Byłem dzisiaj w bricomarche i z tego co zapamiętałem to w tym sklepie dostępne jest:Wyrzutnie:HE0025 (nie pamiętam nazwy) - 19,99zł,HE0024 - 39,99zł,SM2107 szaman - 26,99zł,SM9824 missile - 19,99zł,JF11 ninja - 8,99zł,JW92 korsarz - 49,99zł,Rakietki tornado - 9,99złRzymskie ognie - Rider (2szt.) - 5,99złTo tyle co zapamiętałem. Pozdrawiam. Cytuj
0 Slighty 0 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Dzięki za zdjęcia jutro idę pokupuję troszkę na wieczór wrzuce teściki tych tańszych fajerwerek Cytuj
0 malysz 2 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2011 Jumbo. Mało znany, ale w zeszłym roku też go Bricomarche miało tak jak i w tym. Filmików na necie nie ma, a szkoda. jumbo ma swoją stronę niby tam jakąś, ale wyrzutni też tam wszystkich raczej nie ma, a filmików zero. Ceny są jedynie bardzo ciekawe, można by też kaliber zobaczyć na miejscu, a efekty no to już by trzeba się samemu przekonać Cytuj
0 h98 0 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ja tam bd kupywał 16 grudnia Kupie zestaw PERSHING, Ten 2 zestaw. Tą baterie 100 piszczałek. oraz 3 paki hukowych żeby mieć zajęcie przed 00.00 Cytuj
0 Karolcia11 3 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Byłem dzisiaj u nich i muszę przyznać, że sporo tego mają.Dużo mają produktów Jorge.Gdyby nie to, że zamówienia już złożone coś bym u nich kupił. ;DEdit.Ten zestaw PyroMix to fajny?Opłaca się kupić za dychę? Cytuj
0 Slighty 0 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Kupiłem coś w Bricomarche więc pokaże przykładowe :Jorge JR32 Omega Cena - coś koło 6 zł za 4 rakietkiOgólnie to 'warto' ale zależy od szczęścia jaki będzie efekt bo raz jest bardzo mały rozbłysk (jak na moim filmiku) a raz naprawdę dość fajny http://www.youtube.com/watch?v=8Pr2OnLUj64Jorge JR12 FenixCena - coś koło 20 zł za 6 rakietekWarto na prawde fajne lub ładne jak kto woli http://www.youtube.com/watch?v=PK3SxUl8yKEJorge JupiterCena - coś koło 20 zł za 4 rakietkiWedług mnie nie warto, wystrzeliłem jedną i nie zachwyciła mnie jak za te cene, lepiej kupić Fenixa z w.whttp://www.youtube.com/watch?v=efmU58k7CH8 Cytuj
0 Michu909 0 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jest ktos moze z Poznania i byl w Brico Marche ? ? Sa fajerwerki ?? Cytuj
0 Radeonii 0 Opublikowano 17 Grudnia 2011 W tym roku na prawdę Brico się postarało Moim zdaniem mają w tym roku lepszy asortyment niż Biedronka. i ogólnie lepsze produkty firmy jorge. Najbardziej się ucieszyłem gdy zobaczyłem perfecty Kupuje tam : Katmandu,Cudaka,i 2x perfecty. Cytuj
0 dokli 0 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Mam go rakiety są wielkie niesamowicie. Efektów nie znam bo nie odpalałem ;/ Cytuj
0 arek93 0 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Trudno zaryzykuje i wezmę będę juz widział na przyszłość jakie są i czy warto brać Cytuj
0 Horonak 0 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja z Bricomarche tylko te Perfecty kupiłem. I jeszcze 4 paczki tych petard Jumbo za 79gr. Teraz czekam jeszcze na inne Supermarkety. Cytuj
0 Udycz 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zawitałem dzisiaj do brico marche bo słyszałem od kumpla że są już tam jakieś petardki. Wchodzę do sklepu nic nie widzę ale nagle spojrzalem w lewo i "ooooooo są <radocha>" podszedłem i powiem tak maja troche kostek petard zestawów.Z kostek to:Pyton-jorge Ciężki kaliber-jorge exclusive collection-jorge ale ta najmniejsza troche kostek z hestii ale nazw to już nei pamiętam Z petard to mieli picollaki od hestii i od jorga Jeżeli chodzi o zestawy to jest HONG-KONG pyromix i wiele innych ale naprawdę w zestawach można powybierać Ceny nie są zbyt wysokie ale do najniższych nie należą za paczkę picollo od jorge 1,19 zł a od hestii 1,39zł więc nie jest tak żle. Może się skuszę na pare paczuszek picollo od hestii. piszą na forum że najlepsze są więc sprawdze bo nigdy nie miałem. Cytuj
Pytanie
malysz 2
Czy ktoś się orientuje jakiej firmy są tam fajerwerki? Bo słyszałem że właśnie już tam mają.
Top użytkownicy dla tego pytania
5
3
3
2
Popularne dni
21 Gru
5
17 Gru
5
12 Gru
5