kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam Oto mój plan 3 częsci co byście zmienili http://img301.imageshack.us/my.php?image=fajermyb4.pngZa wszystko z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Don'ta na JW12 imagine.Reszta mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 zapomniałem dodać kupuje na fajerwerki market A te wyrzutnie już posiadam :Cudak Batery (Jorge) Tyrant (Jorge) Uran (Jorge) Pluton (Jorge) Macro Cosmos I (Jorge) Space Imagine (Tropic) Gemini (Triplex) Saturn Misles (Kometa) 4xBallet (Kometa) Techno i Regge (Kometa) Iron Spider (Kometa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Wymień don'ta na Imagine JW103 cena to bodajże 30zł z groszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Masz już trochę mniejszych wyrzutni więc może czas na jakąś większą?Przykładowo GP511 - SUPERMAN - 43 złCONDOR - JW21 - 28 złEXCLUSIVE COLLECTION - JW106 - 26 złrazem 97 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Masz już trochę mniejszych wyrzutni więc może czas na jakąś większą?Przykładowo GP511 - SUPERMAN - 43 złCONDOR - JW21 - 28 złEXCLUSIVE COLLECTION - JW106 - 26 złrazem 97 zł No właśnie się zastanwiam nad tym może kupić 1 duża wyrzutnie albo tak sobie myśle nadBlack Cat i Condor by wyszło 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 No velibrum ma racje ja bym się tak bardzo nie rozdrabniał i wreszcie kupił byś coś porządnego :razz: Ja bym wszystko wyrzucił i wziął JW103 Imagine i Black Cata. Będziesz miał wreszcie jakieś porządne efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witus 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Kameleon, masz duży stuff, nie ukrywajmy, ale zdecydowanie brakuje Ci dużej baterii.Warto byłoby zainwestować w coś większego, co stworzy bardzo duży efekt na niebie i zauroczy widownię. Tutaj akurat moim zdaniem najlepszy będzie Black Cat - zdaniem wielu jedna z najbardziej opłacalnych baterii 25 strzałowych. Efekty ma niesamowite, są one bardzo duże - miałem go na ubiegłego sylwestra i pozytywnie mnie zaskoczył. Do tego można by dobrać jakąś kątówkę, np. JW90 Show of Fireworks, albo I z FANem, czyli JW103 Imagine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Dobra wysłuchałem wypowiedzi expertów i moje plany wyglądają tak 1.Black Cat JW42Show Of Fireworks JW90Lub2.Show Of Fireworks SamurajCondorI mam dylemat :cry: Który plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Taka jest prawda, że oba plany są równie dobre. Lecz ciut bardziej skłaniał bym się ku planowi 2. Lecz jak wybierzesz 1 też nie będzie źle. Wybór należy do ciebie kameleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja wybrałbym plan I, z tym że jako drugą wyrzutnie wziąłbym JW103. Ma ona więcej strzałów. JW90 miałem w poprzedniego sylwestra i wcale mnie nie zadziwiło. Za szybka, zdecydowanie. Lepiej kupić Black Cata i JW103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Tylko że ja chce też mieć 1 wyrzutnie kątową bo jeszcze nigdy nie miałem :razz: a jw102 ma tylko 1 rząd i jak narazie biore 1 plan ale zobacze co inni jeszcze powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja skłaniałbym sie ku 2planowi 2wyrzutnie z fanem i również ładny Samuraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Szczerze mówiąc to ja bym wybrał plan numer 1 ponieważ masz spory stuff ale nie masz jednej porządnej wyrzutni typu JW42 a na dodatek jeszcze JW90. Zdecydowanie plan numer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zamówione ale troche zmieniłem plan 1 JW42 Black CatJW21 Condor Mam nadzieje że dobrze zrobiłem :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kameleon 1
Witam
Oto mój plan 3 częsci co byście zmienili
http://img301.imageshack.us/my.php?image=fajermyb4.png
Za wszystko z góry dzięki
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi