Skocz do zawartości
  • 0

Proszę o Rade

Pytanie

Opublikowano

Mam Pytanko co mi doradzicie chce kupić :
-Możdzierz (za 25zł 12 kulowy)
-1 Opakowanie Thunderów
-1 Zestaw Hong Kong

I właśnie nie wiem co jeszcze co mi radzicie kupić tak za około 30 zł oprócz wyrzutni może jeszcze jakiś zestaw rakiet nie wiem Proszę o Radę

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Z pewnością przydałaby się tutaj jakaś wyrzutnia. Poszukaj w marketach ( polecam biedronkę, topaz, lidl, intermarche )
W podanych wyżej ceny są dobre, więc możesz tam coś wybrać.
Jeśli w biedronce będzie sfinx, to go kup a nie pożałujesz :wink:

• 0
Opublikowano

Znaczy wyrzutnie to tata kupi ale za moją kasę chce cos jeszcze tylko nie wiem co

• 0
Opublikowano

Druga wyrzutnia nie zaszkodzi. Tym bardziej że masz w planach już trochę rakiet i pierdół do zabawy. Ja kupiłbym wyrzutnie.

• 0
Opublikowano

Ja również na twoim miejscu kupiłbym wyrzutnie ;) Nieźle strzelają i np. Jakby były w tym roku w biedronce takie wyrzutnie jak sfinx, Hot, Arctic to np.

Plan nr.1
-Hot
-Arctic
suma: 15.98zl

Plan nr.2
-sfinx
suma: 24.99zl

• 0
Opublikowano

Kupie jeszcze chyba zestaw UFO albo jeszcze jeden Hong Konga co mi radzicie takie do zabawy xD i mocnego ale w stylu zestawu bo wyrzutnie juz mam i nie chce ja se wole popodpalać :D

• 0
Opublikowano

Zdecydowanie Hong-Kong z biedry tani i ma świetne efekty rakiet oraz trochę pierdółek. Bierz Hong-Konga

• 0
Opublikowano

Moździeż :mrgreen:
Dużo zabawy i dobre efekty , a przy tym 12 "pocisków".
Jak za 26zł , to sie opłaca.
Co do zestawu rakiet , myślę , że lepsza będzie tu wyrzutnia , ale jeśli wolisz rakiety - Morfeusz , Apollo , bądź Blue Moon/Dragon Queen Rocket , nic innego do głowy mi nie przychodzi.

• 0
Opublikowano

Pawex według mnie powinieneś bez zastanowienia brać jakąś wyrzutnie. Niedawno pojawiła się oferta biedronki i jest dostępny za kilka dni w niej Sfinx tylko zmieniła się nazwa (to ta wyrzutnia 19 strzałowa za 26zł) ja bym proponował ci zakupić właśnie tą baterię.

Ale jak nie chcesz baterii to weź oczywiści moździerz

• 0
Opublikowano

ja mam na oku wlasnie 3 baterie bo tata mi gwarantuje baterie a ja te rakietki xD
mam na oku takie wyrzutnie : Sfinx i Dont wory be happy

• 0
Opublikowano

Jak chcesz jeszcze jakieś rakiety do zabawy w miare tanie z dosyć dobrymi efektami to polecam ci Detonator 1530 z firmy Super power lub Atomic Assault. A co do wyrzutni to najlepiej kupić hota, artica, sfinxa z biedronki :twisted: