Pawex122 0 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mam Pytanko co mi doradzicie chce kupić :-Możdzierz (za 25zł 12 kulowy)-1 Opakowanie Thunderów-1 Zestaw Hong KongI właśnie nie wiem co jeszcze co mi radzicie kupić tak za około 30 zł oprócz wyrzutni może jeszcze jakiś zestaw rakiet nie wiem Proszę o Radę Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Z pewnością przydałaby się tutaj jakaś wyrzutnia. Poszukaj w marketach ( polecam biedronkę, topaz, lidl, intermarche )W podanych wyżej ceny są dobre, więc możesz tam coś wybrać. Jeśli w biedronce będzie sfinx, to go kup a nie pożałujesz Cytuj
0 Pawex122 0 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2008 Znaczy wyrzutnie to tata kupi ale za moją kasę chce cos jeszcze tylko nie wiem co Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Druga wyrzutnia nie zaszkodzi. Tym bardziej że masz w planach już trochę rakiet i pierdół do zabawy. Ja kupiłbym wyrzutnie. Cytuj
0 luk2583 11 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja również na twoim miejscu kupiłbym wyrzutnie Nieźle strzelają i np. Jakby były w tym roku w biedronce takie wyrzutnie jak sfinx, Hot, Arctic to np.Plan nr.1-Hot -Arctic suma: 15.98zlPlan nr.2-sfinxsuma: 24.99zl Cytuj
0 Pawex122 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Kupie jeszcze chyba zestaw UFO albo jeszcze jeden Hong Konga co mi radzicie takie do zabawy xD i mocnego ale w stylu zestawu bo wyrzutnie juz mam i nie chce ja se wole popodpalać Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zdecydowanie Hong-Kong z biedry tani i ma świetne efekty rakiet oraz trochę pierdółek. Bierz Hong-Konga Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Moździeż :mrgreen: Dużo zabawy i dobre efekty , a przy tym 12 "pocisków".Jak za 26zł , to sie opłaca.Co do zestawu rakiet , myślę , że lepsza będzie tu wyrzutnia , ale jeśli wolisz rakiety - Morfeusz , Apollo , bądź Blue Moon/Dragon Queen Rocket , nic innego do głowy mi nie przychodzi. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Pawex według mnie powinieneś bez zastanowienia brać jakąś wyrzutnie. Niedawno pojawiła się oferta biedronki i jest dostępny za kilka dni w niej Sfinx tylko zmieniła się nazwa (to ta wyrzutnia 19 strzałowa za 26zł) ja bym proponował ci zakupić właśnie tą baterię.Ale jak nie chcesz baterii to weź oczywiści moździerz Cytuj
0 Pawex122 0 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 ja mam na oku wlasnie 3 baterie bo tata mi gwarantuje baterie a ja te rakietki xDmam na oku takie wyrzutnie : Sfinx i Dont wory be happy Cytuj
0 theodorebagwell 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Oczywiście wyrzutnie uran lub kasjopeja byłyby idealne. pozdrawiam, gg4187281 Cytuj
0 Matex 1 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Jak chcesz jeszcze jakieś rakiety do zabawy w miare tanie z dosyć dobrymi efektami to polecam ci Detonator 1530 z firmy Super power lub Atomic Assault. A co do wyrzutni to najlepiej kupić hota, artica, sfinxa z biedronki :twisted: Cytuj
Pytanie
Pawex122 0
Mam Pytanko co mi doradzicie chce kupić :
-Możdzierz (za 25zł 12 kulowy)
-1 Opakowanie Thunderów
-1 Zestaw Hong Kong
I właśnie nie wiem co jeszcze co mi radzicie kupić tak za około 30 zł oprócz wyrzutni może jeszcze jakiś zestaw rakiet nie wiem Proszę o Radę
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi