Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mam Pytanko co mi doradzicie chce kupić :-Możdzierz (za 25zł 12 kulowy)-1 Opakowanie Thunderów-1 Zestaw Hong KongI właśnie nie wiem co jeszcze co mi radzicie kupić tak za około 30 zł oprócz wyrzutni może jeszcze jakiś zestaw rakiet nie wiem Proszę o Radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Z pewnością przydałaby się tutaj jakaś wyrzutnia. Poszukaj w marketach ( polecam biedronkę, topaz, lidl, intermarche )W podanych wyżej ceny są dobre, więc możesz tam coś wybrać. Jeśli w biedronce będzie sfinx, to go kup a nie pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawex122 0 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Znaczy wyrzutnie to tata kupi ale za moją kasę chce cos jeszcze tylko nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Druga wyrzutnia nie zaszkodzi. Tym bardziej że masz w planach już trochę rakiet i pierdół do zabawy. Ja kupiłbym wyrzutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja również na twoim miejscu kupiłbym wyrzutnie Nieźle strzelają i np. Jakby były w tym roku w biedronce takie wyrzutnie jak sfinx, Hot, Arctic to np.Plan nr.1-Hot -Arctic suma: 15.98zlPlan nr.2-sfinxsuma: 24.99zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawex122 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Kupie jeszcze chyba zestaw UFO albo jeszcze jeden Hong Konga co mi radzicie takie do zabawy xD i mocnego ale w stylu zestawu bo wyrzutnie juz mam i nie chce ja se wole popodpalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zdecydowanie Hong-Kong z biedry tani i ma świetne efekty rakiet oraz trochę pierdółek. Bierz Hong-Konga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Moździeż :mrgreen: Dużo zabawy i dobre efekty , a przy tym 12 "pocisków".Jak za 26zł , to sie opłaca.Co do zestawu rakiet , myślę , że lepsza będzie tu wyrzutnia , ale jeśli wolisz rakiety - Morfeusz , Apollo , bądź Blue Moon/Dragon Queen Rocket , nic innego do głowy mi nie przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Pawex według mnie powinieneś bez zastanowienia brać jakąś wyrzutnie. Niedawno pojawiła się oferta biedronki i jest dostępny za kilka dni w niej Sfinx tylko zmieniła się nazwa (to ta wyrzutnia 19 strzałowa za 26zł) ja bym proponował ci zakupić właśnie tą baterię.Ale jak nie chcesz baterii to weź oczywiści moździerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawex122 0 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 ja mam na oku wlasnie 3 baterie bo tata mi gwarantuje baterie a ja te rakietki xDmam na oku takie wyrzutnie : Sfinx i Dont wory be happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theodorebagwell 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Oczywiście wyrzutnie uran lub kasjopeja byłyby idealne. pozdrawiam, gg4187281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matex 1 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Jak chcesz jeszcze jakieś rakiety do zabawy w miare tanie z dosyć dobrymi efektami to polecam ci Detonator 1530 z firmy Super power lub Atomic Assault. A co do wyrzutni to najlepiej kupić hota, artica, sfinxa z biedronki :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pawex122 0
Mam Pytanko co mi doradzicie chce kupić :
-Możdzierz (za 25zł 12 kulowy)
-1 Opakowanie Thunderów
-1 Zestaw Hong Kong
I właśnie nie wiem co jeszcze co mi radzicie kupić tak za około 30 zł oprócz wyrzutni może jeszcze jakiś zestaw rakiet nie wiem Proszę o Radę
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi