papug 0 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Co sądzicie o wyrzutni JW96 Jorge. Bo mam zamiar ja kupica nie wiem czy sie opłaca? Cytuj
0 xHESTIABUMx 0 Opublikowano 16 Grudnia 2008 A ską ty wytrzasnąłeś tą wyrzutnię :o Może chociaż film albo inne parametry?#edit chodzi o to że skąd wiesz że taka jest Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 16 Grudnia 2008 to ta wyrzutnia: :arrow: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1581Ma identyczne efekty co z JW408. Dlatego powiem od razu, że mi się te efekty z JW408 nie podobały Czyli jednocześnie jakbym nie polecał tej JW96 Cytuj
0 theodorebagwell 0 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Osobiście jako doświadczony ekspert w sprawach fajerwerków, powiem dwa słowa. Nie bierz! Ta wyrzutnia nie ma za dobrych efektów. Kup cos lepszego. Mnie także sie nie podobała. Pozdrawiam, gg4187281 Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 16 Grudnia 2008 A mi się JW408 bardzo podoba. Jak nie lubię craclingu tak w tej wyrzutni wygląda po prostu świetnie. I wcale nie ma tego samego efektu co JW96. W tej drugiej brak czerwonych i zielonych piwonii znajdujących w JW408, w związku z czym jest nudna po prostu... sam cracling + niebieski wulkan. Jakbym miał głosować JW408 zdecydowanie tak, JW96 raczej nie w tej cenie są ciekawsze wyrzutnie z większą liczbą strzałów choćby NG2. Cytuj
Pytanie
papug 0
Co sądzicie o wyrzutni JW96 Jorge. Bo mam zamiar ja kupica nie wiem czy sie opłaca?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi