papug 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Co sądzicie o wyrzutni JW96 Jorge. Bo mam zamiar ja kupica nie wiem czy sie opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 A ską ty wytrzasnąłeś tą wyrzutnię :o Może chociaż film albo inne parametry?#edit chodzi o to że skąd wiesz że taka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 to ta wyrzutnia: :arrow: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1581Ma identyczne efekty co z JW408. Dlatego powiem od razu, że mi się te efekty z JW408 nie podobały Czyli jednocześnie jakbym nie polecał tej JW96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theodorebagwell 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Osobiście jako doświadczony ekspert w sprawach fajerwerków, powiem dwa słowa. Nie bierz! Ta wyrzutnia nie ma za dobrych efektów. Kup cos lepszego. Mnie także sie nie podobała. Pozdrawiam, gg4187281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 A mi się JW408 bardzo podoba. Jak nie lubię craclingu tak w tej wyrzutni wygląda po prostu świetnie. I wcale nie ma tego samego efektu co JW96. W tej drugiej brak czerwonych i zielonych piwonii znajdujących w JW408, w związku z czym jest nudna po prostu... sam cracling + niebieski wulkan. Jakbym miał głosować JW408 zdecydowanie tak, JW96 raczej nie w tej cenie są ciekawsze wyrzutnie z większą liczbą strzałów choćby NG2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
papug 0
Co sądzicie o wyrzutni JW96 Jorge. Bo mam zamiar ja kupica nie wiem czy sie opłaca?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi