maxior 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Tak mam kilka rur chyba 4 + 6 z nowym kartonem co daje 10,zrobi sie jakis ukośny podest i mini pokaz gotowy,tylko nie mam lontu,co niestety wyklucza ten pokaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenes95 3 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Mozna to na internecie kupic ? Jak tak dajcie link na pw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Mozna to na internecie kupic ? Jak tak dajcie link na pw . Napisz do użytkownika Neodo, może ci załatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Juz pisałem do Neodo,sprzedaje tylko to co miał w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ten moździerz jest u mnie w sklepie bardzo kuszący, ale jednak to cena to 270 zł, troszkę za dużo...To samo co powiedział Mpi lepiej kupić jakąś porządną wyrzutnię lub kilka średnich pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi 0 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Czy można gdzieś kupić ten moździerz za 280zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Spytaj się Neoda: LINKMoże on mógłby ci sprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi