pirowariat 13 Opublikowano 13 Grudnia Jeśli odgrzeją kotleta z zeszłego roku nie podnosząc przy tym cen to dla mnie Aldi już nie będzie Aldi tylko Alduniunio. Liczę na powtórkę oferty z zeszłego roku bo była naprawdę bardzo dobra (miałem kronosa i barona, red soni nie zdążyłem zakupić). A może dołożą jeszcze coś nowego czego nie było Cytuj
Develin 1 Opublikowano 13 Grudnia Chyba, że nerf pójdzie na te najlepsze wyrzutnie z poprzedniego roku, jak cena zostanie ta sama albo będzie jeszcze taniej, to coś podejrzane. Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 13 Grudnia 3 godziny temu, Develin napisał(a): Chyba, że nerf pójdzie na te najlepsze wyrzutnie z poprzedniego roku, jak cena zostanie ta sama albo będzie jeszcze taniej, to coś podejrzane. Mam nadzieję, że nie. Patrząc na to, że lidl kupę lat ma pyrocco, to raczej ich fajerwerki trzymają różny, ale stały poziom. Oby tak było i tym razem w przypadku Aldiego. Cytuj
Cristoffer 5 Opublikowano 15 Grudnia To chyba wszystko na ten rok co będzie: https://www.aldi.pl/szukaj.html?query=fajerwerki&searchCategory=Suggested Search&indices[prod_pl_pl_offers][configure][clickAnalytics]=true&indices[prod_pl_pl_offers][configure][hitsPerPage]=12&indices[prod_pl_pl_assortment][configure][clickAnalytics]=true&indices[prod_pl_pl_assortment][configure][hitsPerPage]=12&indices[prod_pl_pl_recipes][configure][clickAnalytics]=true&indices[prod_pl_pl_recipes][configure][hitsPerPage]=12&indices[prod_pl_pl_content][configure][clickAnalytics]=true&indices[prod_pl_pl_content][configure][hitsPerPage]=12&configure[clickAnalytics]=true Cytuj
Moloch 156 Opublikowano 15 Grudnia (edytowane) Chyba stare ceny na wszystko. Ciekawi Vulcanus i Griffin. Red Sonia to dobra wyrzutnia. Edytowane 15 Grudnia przez Moloch Cytuj
Cristoffer 5 Opublikowano 15 Grudnia Godzinę temu, Moloch napisał(a): Chyba stare ceny na wszystko. Ciekawi Vulcanus i Griffin. Red Sonia to dobra wyrzutnia. Według Mnie Vulcanus to może być lidlowy THORIAN tylko w innej szacie bo nigdzie nie znalazłem wideo z Vulcanusa. Ale moze będzie to nawet coś zupełnie nowego. Cytuj
Mitaś 9 Opublikowano 15 Grudnia Vulcanus to dokładnie Thorian w innej szacie. Te same efekty. Na stronie Pyroco jest film Red Sonia to naprawdę przepiękna wyrzutnia w tej cenie. Miałem rok temu i w tym roku raczej powtórzę zakup, polecam gorąco. Cytuj
Develin 1 Opublikowano 15 Grudnia 2 godziny temu, pirowariat napisał(a): Dobrze widzę, że nie ma Barona? Szkoda, miałem w tym roku z Aldi wziąć Red Sonia i Barona, może oferta nie pokryje się z tym co będzie w sklepie. Cytuj
Moloch 156 Opublikowano 15 Grudnia 4 godziny temu, Mitaś napisał(a): Vulcanus to dokładnie Thorian w innej szacie. Te same efekty. Na stronie Pyroco jest film Red Sonia to naprawdę przepiękna wyrzutnia w tej cenie. Miałem rok temu i w tym roku raczej powtórzę zakup, polecam gorąco. Dzięki za info. Thoriana mam cały karton więc dobrze wiedzieć, że to to samo. 5 godzin temu, Cristoffer napisał(a): Według Mnie Vulcanus to może być lidlowy THORIAN tylko w innej szacie bo nigdzie nie znalazłem wideo z Vulcanusa. Ale moze będzie to nawet coś zupełnie nowego. Już wiadomo, że to Thorian. 4 godziny temu, Develin napisał(a): Szkoda, miałem w tym roku z Aldi wziąć Red Sonia i Barona, może oferta nie pokryje się z tym co będzie w sklepie. Red Sonię chyba wezmę do luźnego odpalenia, przed północą. Cytuj
Develin 1 Opublikowano Piątek o 10:50 U mnie w Aldi po dosłownie kilka sztuk wyłożone, Red Sonii to ze 4 sztuki, nie ma nic poza zapowiedziana ofertą a szkoda, bo Barona bym z chęcią kupił. Cytuj
Kamix281 2 Opublikowano Piątek o 15:51 Można zdobyć dodatkowe 10 zł rabatu przy zakupie powyżej 100 zł Wystarczy okazać WYDRUKOWANY kupon z kodem kreskowym z tej strony: https://estarter.pl/pl/offer/product/id_product/7280/id_category/403402/product_name/odbierz-10-z-gratis/category_name/bydgoszcz To bardzo ważne żeby był wydrukowany bo inaczej nie przyjmą. Regulamin tutaj: https://www.aldi.pl/informacje-dla-klienta/regulaminy-promocji/regulamin-akcji-promocyjnej-zgarnij-10-zl-za-zakupy-za-minimum-1.html Fajerwerki wchodzą, sprawdzone Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi