Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Czy ten zestaw za taką cene jest opłacalny ?

Chodzi mi czy te rakietki mają jakiś fajny efekt ?

jak ktos ma dajcie wideo .

60501011911678073589.jpg

Opublikowano

Czy ten zestaw za taką cene jest opłacalny ?

Chodzi mi czy te rakietki mają jakiś fajny efekt ?

jak ktos ma dajcie wideo .

60501011911678073589.jpg

dołączam się do pytania :)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

A więc już mam gazetke. Ważna od 27-31 grudnia 2014

3dae62c84aa0.jpg

f7dc72ce3037.jpg

0ced2985bc3b.jpg

ecd04b71de58.jpg

przepraszam za jakość :(

Opublikowano

polecam zestaw mexico, miałem w tamtym roku i pamietam ze rakietki to JR6 diabolo :)

Opublikowano

No niektóre rzeczy naprawde tanio. Fajne kosteczki ale kilka rzeczy za drogo. Szkoda że nie ma aldi u mnie w mieście.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Jest oferta na ten rok. Niestety nie ma jorge.

www.aldi.pl/aldi_od_niedzieli_2712_5_2140.html

Opublikowano

Kolejny market, który zawodzi. Co to się porobiło w tym roku

Opublikowano

Dokładnie. Najpierw lidl, teraz aldi. A miałem nadzieje na jakieś większe kostki w dobrej cenie.

Opublikowano

Lidl jeszcze ujdzie jako tako. Ja z niecierpliwością czekam na Leclerc i stoisko Piromaxa. To miejsce akurat nigdy mnie nie zawiodło:) No i oczywiście Biedra, może też się coś postarają.

Opublikowano

A to fajnie masz że możesz liczyć na sprawdzone stoisko z fajerwerkami. U mnie wszystkie stoiska są z tej samej pobliskiej hurtowni w której już ogólnie są ceny w detalu 2-3 razy wyższe niż hurtowe np. wyrzutnie 19 strzałowe 30mm to koszt ok. 80-100zł. A na stoiskach jeszcze zwiększają ceny. Mam tylko nadzieję że oferta biedronki będzie fajna w tym roku bo chciałbym sobie kupić przynajmniej 1 większą kostkę 40-50 strzałową :) Nie mówiąc o rakietach itp.

Opublikowano

Fakt jest kiepsko, narazie oferta netto mnie zaskakuje. Tylko czekać na ceny

Opublikowano

Moje słowa jakie pierwsze przyszly mi na myśl to : osz kur.. japier.. musze to przetestować, ale co jak co ładnie odrypali maniane haha. Ale teraz na poważnie, ceny na kostki mają bardzo dobre, ludzie na to pójdą, moge sie założyć że wszystko im zniknie ze sklepów. Przykład: cebula widzi 83 strzały - 35zł, kurde a w tesco za 300zł, biorę. Akurat nie jestem temu przeciwny, bo jeden sklep to nie jest aż taka tragedia, że nam germanizacje robią tutaj, ale jezeli to sie zacznie rozprzestrzeniać to bedzie problem.

Opublikowano

Z ciekawości przejrzałem filmy na stronie i nie spodziewałem się niczego ciekawego po wyrzutni Van Gogh za 35zł, ale spodobała mi się. :D Sądzicie że to opłacalna kostka? Mam zamiar kupić jeszcze na marketach coś w podobnej cenie, ale z podobnym efektem raczej nic nie znajdę.

• 1 rok później...
Opublikowano

Ten gladiator z filmu wygląda całkiem całkiem . Próbował ktoś może ?

• 11 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Jak dla mnie nic ciekawego tam nie ma. 

Opublikowano
3 minuty temu, pirowariat napisał:

Jaki to importer ?

weco

Opublikowano

Oglądałem filmiki na YouTube owych fajerwerek i stwierdzam że to dziadostwo jakich mało. Omijać to to z daleka