mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Symbol: JW4001Nazwa: JW4001 SHOW OF FIREWORKSEfekt: Czerwone, Zielone, Niebieskie Gwiazdki z Czerwonymi, Zielonymi, Niebieskimi KometamiFilm: http://pl.youtube.com/watch?v=wMReSILuK_MZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/2303Ilość strzałów: 49Kaliber: 30mmCzas strzelania: 25-28sekCena: 149 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Za te cene , zdecydowanie lepszym zakupem byłaby JW408 , bądź JW402.Strzela zdecydowanie za długo(za duże odstepy między strzałami) , a do tego jest monotonna(ten sam efekt , różnie kolory).W układzie FAN zdecydowanie lepiej by to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho1708 31 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zdecydowanie polecam, piękne duże efekty Wyrwana na promo za 125 zł i przerobiona na układ V , miało być szybciej ale lont 10 cm/s okazał się być nieco wolniejszy. Ogólnie jorge mnie pozytywnie zaskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Numer jeden wśród wyrzutni odpalanych przeze mnie podczas ostatniego Sylwestra. W pierwszej minucie po północy niebo wypełniły różnokolorowe efekty, które - choć z pozoru są jednostajne - ani trochę się nie nudzą z racji dużej gamy kolorów podziwianych w trakcie tego pokazu. Myślę, że czyni to wyrzutnię lepszą od konkurencyjnej X-Vivy, w której mamy tylko czerwień i zieleń. Jedyną wadą baterii są efekty, których nie potrafiłem objąć w kadrze Myślałem że nowy aparat poradzi sobie z nagrywaniem lepiej, ale kostka mnie przechytrzyła. Warto odsunąć się daleko. Choć bateria nie jest tania (200 zł), to stanowczo polecam ją każdemu, kto chce wnieść do swojego pokazu wiele kolorów i dynamiki na dużym obszarze nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi