Kryspinek2008 0 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam...Więc chciałbym się zapytać czy opłaca się kupić zestaw o nazwie "Space Explorer" z Lidla? On jest z firmy Super Power Cytuj
0 Pawlak 0 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Było już o tym w temacie o lidlu i ci to to mieli mówili że badziewie. Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Nie bierz tego osoby które kupiły ten zestaw nie były nim zachwycone. Cytuj
0 Nostra 0 Opublikowano 18 Grudnia 2008 największe rakiety efektem nie wybiegały zbytnio przed JR07/08 ;] Cytuj
0 theodorebagwell 0 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jako doświadczony ekspert stwierdzam iż tak, opłaca się. Kupuje i sie ciesz fajerwerkami! Cytuj
0 Kryspinek2008 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2008 dobra 27 grudnia pójdę do Lidla i zobaczę jak on z blisko wygląda.Dzięki Pozdro Cytuj
0 Bitels 0 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jako doświadczony ekspert stwierdzam iż tak, opłaca się. Kupuje i sie ciesz fajerwerkami! HAHA !Może tak, miałem ten zestaw...nie polecam ! największe rakiety z tego zestawu nie dorównują nawet tych z Kung Fu z biedry ! wg mnie 2x Kung fu przebija 10 razy ten zestaw, nie ma w nim nic ciekawego...jakiś wulkanik 10 sec...bezsens i strata pieniędzy ! Cytuj
0 Gość Felix1 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jako doświadczony ekspert stwierdzam iż tak, opłaca się. Kupuje i sie ciesz fajerwerkami! Ty idź do doświadczonego eksperta medycznego, bo te posty to mnie już bawią. Najpierw piszesz wszędzie że jesteś 'ekspert' po co tak podkreślasz ? wcześniej pozdrawiasz i podajesz numerek gg. Wstaw sobie w podpis "Witam jestem Ekspertem chętnie ci pomogę, może zostaniesz moim internetowym pszyjacielem ?* Napisz na GG xXxXxX" Co do zestawu to nie polecam rok temu byłem u kolegi i on go właśnie kupił odpaliliśmy 2 rakiet te duże i tak jak mówi nostra efekt gówno wart i mały te z kung fu są lepsze :???: *błędy celowo Cytuj
Pytanie
Kryspinek2008 0
Witam...Więc chciałbym się zapytać czy opłaca się kupić zestaw o nazwie "Space Explorer" z Lidla? On jest z firmy Super Power
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi