Siema, w ostatniego sylwka ktoś przed północą odpalił "coś" czego efektem było bardzo jasne "oświetlenie" terenu (tak jakby zachód słońca o 23:40 :shock: ) było to dość daleko od mojego miejsca strzelania mimo to światło docierało tam i to całkiem intensywnie, spodobało mi się to i chciałem takie coś mieć w tym roku lecz nie wiem co to dokładnie było możliwe że to flara? znalazłem 3 flary na stronie Jorge ale tam napisane jest że czas trwania to minuta a tamto paliło się jakieś 10 minut jak ktoś ma pomysł co to mogło być to proszę o pomoc. PS: to nie był żaden reflektor albo coś temu podobnego :grin:
Pytanie
Marian 0
Siema, w ostatniego sylwka ktoś przed północą odpalił "coś" czego efektem było bardzo jasne "oświetlenie" terenu (tak jakby zachód słońca o 23:40 :shock: ) było to dość daleko od mojego miejsca strzelania mimo to światło docierało tam i to całkiem intensywnie, spodobało mi się to i chciałem takie coś mieć w tym roku lecz nie wiem co to dokładnie było możliwe że to flara? znalazłem 3 flary na stronie Jorge ale tam napisane jest że czas trwania to minuta a tamto paliło się jakieś 10 minut jak ktoś ma pomysł co to mogło być to proszę o pomoc.
PS: to nie był żaden reflektor albo coś temu podobnego :grin:
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi