velibrum 12 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nazwa: Szalone PszczółkiSymbol: P0007Efekt: wznosi się i świeci zielonym i czerwonym światełkiemZdjęcieFilm: ---Cena hurtowa: około 1 zł za paczuszkę ( 12 sztuk )Myślę że dobrze Wam znane i lubiane Dzisiaj odpaliłem sobie tą pszczółkę. Niestety nie wzniosła się, bo utknęła w mokrej śniego-deszczowej paćce. Kupiłem je za 1,30 zł i myślę że można sobie na nie pozwolić. Cytuj
elektron 0 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Hehe, popularne mini motylki :razz: ,są nieodzownym elementem mojego corocznego stuffu i świetnie nadają sie do zabawy przed godziną "0". Co roku zaopatruje się w kilka opakowań tych muszek.Według mnie najlepsze są firmy Jorge ponieważ pomimo kolorowego wzlotu pod koniec wybuchają o sile picolaka a z Hesti i Komety mają tylko kolorowy wzlot bez huku. Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2008 Motylki z jorga są trochę większe i dużo droższe od tych z komety. Ale nie mają żadnego wybuchu pod koniec. Zapewne chodziło Ci o kamikadze, ale to już inna bajka. Paczka 12 pszczół z komety kosztuje tyle co jeden kamikadze. Cytuj
elektron 0 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Te małe pszczółki to produkuje zarówno Kometa, Hestia jak i Jorge, wszystkie są tych samych rozmiarów a cena oscyluje w około 2zł.I nie chodzi mi o kamikadze (które też bardzo polecam), te pszczółki z Jorga kupiłem 3 lata temu w Geancie (wtedy jeszcze) i ku memu zdziwieniu miały wybuch. Chciałem ich więcej kupić ale niestety nie moge ich już dostać z Jorge. Cytuj
Kixlox093 0 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Pszczółki Jorga pod koniec wybuchają bo przed wczoraj sobie puściłem 1 pszczółkę i huknęło możne ciut lepiej niż Piccolo Cytuj
neone 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 fajnie jak te pszczółki sie z reki wyrzuca w góre i w powietrzy robi akrobacje jak prawdziwy motyl albo taki co ma adhd... w tamtym roku miałem takich dużo (nie pamiętam firmy) ale strasznie sie bawiłem jak latały we wszystkie strony Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 5 Lutego 2014 Hehe z tym jest pełno zabawy 2 lata temu miałem tego 3 paczki i nawet nie chciały leciec w góre ale za to łądymi kolorami swiecą Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Bardzo fajne mini motylki.Są tanie.Moja ocena to 4/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi