bedziu 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 moze miałes jakiegos lewego duzego, bo widziałem ze miałes czerwona ryske, te z żółta sa konkret i maja cementowe zatyczki w przeciwienstwie do twojego. Mówie o duzym achtungu Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Hmm , a czemu ty masz fioletową draskę jeżeli z hesti orginalna jest żółta? To z tego roku? o.O Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Farasz ma racje co do wielkosci nowego malego achtunga.Dzisiaj poszedlem kupic achtungi i trafilem na te nowe.Porownalem opakowanie tych nowych z tymi starymi to te nowe maja wieksze opakowanie.Tak samo jak porownalem z achtungiem z tropica z zeszlego roku to nowy achtung wypada nawet wiekszy, a jak sprawdzalem rok temu to te tropica byly wieksze :razz: Tu macie foty: Cytuj
koks127 5 Opublikowano 29 Grudnia 2008 dzis zakupilem paczki nowych achtungow malych jak i duzych. Konstrukcja petard wydaje sie bardz zmieniona. Sa jeszcze twardsze i maja za plastykiem gips. Skoro piszecie ze nowy maly achtung wali jak zeszloroczny duzy to ciekawe jaka moc ma nowy duzy achtung Cytuj
bedziu 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 dzis zakupilem paczki nowych achtungow malych jak i duzych. Konstrukcja petard wydaje sie bardz zmieniona. Sa jeszcze twardsze i maja za plastykiem gips. Skoro piszecie ze nowy maly achtung wali jak zeszloroczny duzy to ciekawe jaka moc ma nowy duzy achtung a dasz rade zarzucic fotke nowego duzego >? Cytuj
big jumbo 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 ja też kupiłem chyba te nowe male achtungi //// kolor draski sie zmienil , twardosc i wielkosc , i pudełko troche zmienili więcej napisów achtung Cytuj
89konrad89 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam.U mnie cena opakowania jest nastepujaca :- 3duze achtungi = 12zl- 6malych achtungow 9zlkupilem je normalnie na stoisku ;pOdpalajac po 1 z nich efekt byl miazdzacy !!! ( Oczywiscie wiekszy lepiej je**ął ale mały nie duzo gorszy ! )Mysle ze zainwestuje w male poniewaz maja potezny huk a wychodza po 1.5zl za sztuke ;pPzdr Cytuj
Stru? 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam.Niedawno zaopatrzyłem się w wiekrze Achtungi od Hestii oczywiście. Z powodu tego,iż w hurtowni w moim mieście nie mieli tegorocznych Achtungow (Podobno są mocniejsze) poszedłem na bazar i kupiłem zeszłoroczne-różowa draska i plastikowe zakończenie. I tu moje pytanie czy między tegorocznymi a zeszłorocznymi Achtungami jest jakaś kolosalna różnica? Cytuj
Stru? 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dzięki za odp. to w takim razie mam jeszcze 1 pytanie te starsze achtungi mają jakąś mocną konkurencje oprócz oczywiście tych nowych achtungów? Czytałem ze k0212 osłabły w tym roku Cytuj
Stru? 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 No cóż dzięki za info. To skoro te 212 to kicz to wywalę je na 1 ogień jeszcze przed 24.00. Mam nadzieję ,że te achtungi choć zeszłoroczne mnie nie zawiodą. Mam jeszcze achtungi od Tropica ale po nich wiele się nie spodziewam. Cytuj
Gość mati_77717 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Wiecie czasem czy na tej stronie te Achtungi to z jakiej firmy SP ? http://fx.zam.pl/index.php?go=9Edit: kurde jakie to gó**o ;/ zobaczcie sami http://metehan.wrzuta.pl/film/s0vXEOA0sl/p...da_polska_turboWiecie gdzie moge kupić te Achtungi oryginalne w Zamościu lub w którym sklepie internetowym ? Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 ta petarda co jest na filmie to jest z komety tak samo jak artykuly na tej stronie Cytuj
Adri 1 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Kurde szkoda, że są mało dostępne, u mnie np. nie znalazłęm ich na bazarku. Na internecie też nigdzie nie ma :neutral: . Szkoda troche. A nawet jakby były u mnie to w jakich cenach :???: , na bazarku za sztuke Big Jumbo 5 zl chca albo Cudak za 50zł ... żala ludzie to kupują. Cytuj
Jorge 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Kurde szkoda, że są mało dostępne, u mnie np. nie znalazłęm ich na bazarku. Na internecie też nigdzie nie ma :neutral: . Szkoda troche. A nawet jakby były u mnie to w jakich cenach :???: , na bazarku za sztuke Big Jumbo 5 zl chca albo Cudak za 50zł ... żala ludzie to kupują. A może w jakimś rowerowym będą !! u mnie tak jest achtungi z HESTI sa w rowerowym :mrgreen: Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ogólnie pochodź po mieście i poszukaj u mnie na przykład były w sklepie z... garami. Serio Cytuj
Jorge 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Który Lepszy Achtung HE0008 czy HE0208 :arrow: :?: :mrgreen: Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Miałem 3 duże .Powiem ze konkretnie rypło jak snieg lezal na dachu domu tak spadł;] Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Miałem 2x HE0208 i jednego achtunga z komety (dużego) a do tego jeszcze mega jumbo. Małe achtungi walnęły dość dużo mocniej od mega jumbo a różnica pomiędzy małym achtungiem z hestii a duzym z komety jest minimalna.Edit: możliwe że dlatego, bo achtunga z komety odpaliłem na śniegu (trawie) a male z hestii na asfalcie. Cytuj
benny10 0 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Huk nie przebije zadnej petardy , chyba najglosniejsza petarda na rynku . Na Sylwka przynajmniej zaopatrze sie w jednego achtunga hestii , a jak nie to Jorga . Cytuj
koks127 5 Opublikowano 3 Stycznia 2009 mialem w tym roku po kilka paczek malych i duzych achtungow. Dla porownania odpalilem jednego malego i duzego na raz i huk byl taki sam, jedynie po wybuchu duzego czulo sie charakterystyczny podmuch. Wniosek taki ze duze achtungi sa nieoplacalne a male wala najglosniej z petard Cytuj
bogus1234 0 Opublikowano 22 Stycznia 2009 W tym roku mialem 12 malych Achtungow tych"nowych" Myslalem ze beda mocne jak rok temu (az dom sie trzasł)Tak slabo waliy ze niewiem .To byly dwie paczki ,jak myslicie dwie byly wadliwe? Rok temu dawaly ognia jak neweim a wtym roku sie zawiodlem Teraz mam watpliwosci co do Achtungow Moze w nastepnym roku beda lepsze...? Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Co do achtungów , odkąd na rynku pojawiły się decybele , małych nie warto po prostu kupować.Duże raczej robią wrażeniem swoją wielkością , bo na upartego decybelki je również mogą zastąpić.Ale Achtung to Achtung(duży) , jak walnie to tylko raz , a grom niesie się po całej okolicy... Cytuj
FireFan 0 Opublikowano 27 Lutego 2009 Czy To Jest Duży Czy Małych Achung z Hesti ??? Prosze O Odpowiedz.Pozdrawaim FireFan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi