FireworksFanF1 0 Opublikowano 27 Lutego 2009 ALE ROZWALIŁO! :shock: Wydaje mi się że duży..Pień z jednej strony jest już tylko :razz: Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 27 Lutego 2009 Napewno duży. No wywaliło całkiem pokaźnie. Ta petarda od zawsze ma ogromną moc . Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 3 Marca 2009 to mówicie że jeśli mam mało funduszy to żebym kupił małe achtungi 6 w paczce?? oczywiscie z hesti :D:D Cytuj
FireFan 0 Opublikowano 3 Marca 2009 to mówicie że jeśli mam mało funduszy to żebym kupił małe achtungi 6 w paczce?? oczywiscie z hesti :D:D O CO CI CHODZI ?????? Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 5 Marca 2009 o H0208 [ Dodano: 2009-03-24, 14:25 ] Powiedzmy sobie otwarcie o petardach hukowych :1 miejsce Achtung duży 2 miejsce Achtung mały3 miejsce Super petardyI kto zdominował rynek petard hukowych jorge?? nie tropic?? nie! Hestia ma najlepsze petardy i najlepsze Cyrckoblizte w tych 2 rzeczach oni dominują W zupełności się z tobą zgadzam. Hestia ma również super wyrzutnie..."I kto zdominował rynek petard hukowych jorge?? nie tropic?? nie!" WŁAŚNIE!!! Cytuj
PyroRuszek 0 Opublikowano 23 Października 2009 Moim zdaniem achtungi z hestii to najlepsze petardy hukowe jakie są dostępne na rynku. Zawsze w sylwestra wychodzę z kumplami na osiedle biore ze sobą pare paczek i jest zabawa ;d Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 30 Października 2009 Praktycznie żadnej petardy nie ma głosniejszej :twisted: ma podobny huk do petardy wojskowej Cytuj
toby 0 Opublikowano 9 Listopada 2009 niektorzy z Was wspominali w temacie o achtungach z Jorge, na fajerwerki-korsarz mozna zakupic dwa rodzaje achtungow:klik oraz drugi z oznaczeniem HE008 klik .Jednej rzeczy nie rozumiem achtung oznaczony tak samo jak ten z Hesti a pisza ze Jorge ;| ? pomylka sklepu ? Prosze o pomoc. Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 9 Listopada 2009 Jak dla mnie żadnej petardy z nazwą achtung innego producenta jak hestia nie powinno się porównywać do nich. Tylko hestia produkuje oryginalne potężnie wybuchające achtungi i duże i małe. Cena małej paczki sięga maxymalnie do 9 zł, natomiast dużej paczki do 15 zł maxymalnie. Achtungi z hestii mają zawsze żółtą draskę być może te przedstawione w ofercie sprzedaży tego sklepu oparte są na recepturze hestii i to dlatego ? nie mam pojęcia ale w hestiowskiej dużej paczce znajdują się tylko 3 duże achtungi a w małej 6. O innych-jeszcze nie słyszałem. Cytuj
Saek 1 Opublikowano 9 Listopada 2009 toby, to jest ten sam produkt co Hestii (z jedenj fabryki) tylko w opakowaniu Jorge ! To oznaczenie faktycznie jest błędne. To są te same "Achtungi" co na FM za 45 zł, czyli fotka tez jest niewłaściwa. Miałem je ostatniego sylwestra razem z Mega Jumbo. Obydwie petardy rąbały identycznie. Cytuj
przemus_lw 0 Opublikowano 17 Listopada 2009 Mógłby mi ktos powiedzieć gdzie w internecie mozna kupić achtungi hesti? Nie moge ich nigdzie znależć :placz: hestia nie prowadzi sprzedazy internetowej? Bo na jej stronce sa tylko pokazane artykuły. A i dziwna sprawa z tym achtungiem co toby pisał niby achtung hesti a producent jorge :?: I inaczej pakowane niz hesti. Cytuj
R0phoe 0 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Po tych opiniach planuję odpalić achtunga, ale nie wiem czy mi sprzedadzą choć mam już 16 lat , a pomoc rodzinna raczej nie wchodzi w grę, bo jeszcze opieprz byłby A tak z ciekawości to czy petardy z oznaczeniem HE0008 nie miałyby też takiej mocy? Tak samo czy petardy K0201 miałyby huk jak piccolaki? Na chłopski rozum to chyba tak, ale wiadomo jak to z rynkiem. Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 14 Grudnia 2009 nie ma innej petardy z oznaczeniem HE0008 bo HE to znak typowo od hestii Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Dzisiejsze porównanie achtungów z innymi petardami (specjalnie dla zipa)1. HE0204 Korsarz2. HE0208 Achtung mały3. xxxxxx Big tiger (Tropic)4. HE0008S Achtung duży Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 15 Grudnia 2009 No to odpaliłem już drugiego achtunga HE0208. Testowałem razem z FP3.Spodziewałem się na prawdę porządnego walnięcia, tymczasem FP3 New... MIAŻDŻY achtungi z Hestii... Cytuj
Gonskaaa 0 Opublikowano 15 Grudnia 2009 No to odpaliłem już drugiego achtunga HE0208. Testowałem razem z FP3.Spodziewałem się na prawdę porządnego walnięcia, tymczasem FP3 New... MIAŻDŻY achtungi z Hestii... coś niechce mi sie wierzyć że FP3 jest silniejsze od HE0208 Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Mi też nie... Ale sam zobacz.http://www.sendspace.com/file/cey38yPierwsza to FP3, potem He0208. Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 16 Grudnia 2009 No to odpaliłem już drugiego achtunga HE0208. Testowałem razem z FP3.Spodziewałem się na prawdę porządnego walnięcia, tymczasem FP3 New... MIAŻDŻY achtungi z Hestii... coś niechce mi sie wierzyć że FP3 jest silniejsze od HE0208 Mi również... kumpel miał obie petardy... FP3 walnęła bardzo głośno, po tym odpaliliśmy HE0208> to właśnie on ZMIAŻDŻYŁ FP3. O HE0008 już nie wspominam Cytuj
baza 0 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Hi, sorry for English :oops: but i am from Estonia. :shock: i have a question how many cost in Poland Hestia HE0008 Achtung ? Tomorrow my driver arrived in Poland and i want if he buy to me some petards because in Estonia no shops where can buy this petards. The most powerful that can be bought in Estonia these http://www.arnika.ee/static/shop/126.image.jpg are such petards but they weak and there are 10 euros for 6 pieces Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Hello Baza! 6 PCS of big achtung cost about 3,5 EUROS in good shops. Cytuj
baza 0 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Hello Baza! 6 PCS of big achtung cost about 3,5 EUROS in good shops. is that Hestia HE0008 ? Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 16 Grudnia 2009 about 15zł-20/6pcs15-20zł it's less than 5 euro@upyes. we're talking about HE0008 from Hestia Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Nie polecam H0208 W tym roku jakieś dziwne są...porównałem je z FP8 i FP8 są o wiele silniejsze,a rok temu było innaczej.Mały achtung bił na głowę wszystkie petardy. Cytuj
Shiney 0 Opublikowano 22 Grudnia 2009 mam pytanie gdzie wy je tak tanio kupujecie? chciałbym zakupić z 6 ale u mnie w sklepach achtungów nie ma a np. na bazarach albo stoiskach to 1achtung i to mały albo średni kosztuje 5-6zł.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi